HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteorolojiden sis uyarısı

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada sabah ve gece saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiği belirtilirken yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Adana'nın doğusu, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Düzce, Kastamonu, Karabük, Tokat, Ardahan, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Siirt ve Batman çevreleri ve bu sabah ilk saatlerde Denizli çevreleri ile Antalya'nın doğu ilçeleri ve Anamur çevrelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Sivas, Kayseri, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Elazığ, Bingöl, Ardahan, Bitlis, Şırnak ve Hakkari'nin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgârın, Güney ve güneydoğu, kuzeybatı kesimler ile Akdeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

-SİS HADİSESİ UYARISI-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada sabah ve gece saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiği belirtilirken yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması istendi.

-BÖLGELERDE HAVA-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Denizli çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Adana'nın doğu ilçeleri, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile bu sabah ilk saatlerde Antalya'nın doğu ilçeleri ve Anamur çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeydoğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Sivas ve Kayseri çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Düzce, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Tokat çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor, Yağışların yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmurlu şeklinde olacağı bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla çok bulutlu, batısı ile Ardahan, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ve Diyarbakır çevreleri ile gece saatlerinden sonra Batman ve Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

-BAZI İLLERİN HAVA SICAKLIĞI-

ISTANBUL: Parçalı bulutlu.(12)

IZMIR: Parçalı bulutlu.(14)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde sağanak yağışlı.(19)

ANTALYA: Parçalı bulutlu, bu sabah ilk saatlerde doğu ilçeleri sağanak yağışlı.(20)

MERSIN: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde sağanak yağışlı.(18)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli.(7)

ESKISEHIR: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli.(7)

KONYA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli.(7)

TRABZON: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağmurlu.(12)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli.(2)

MALATYA: Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu.(7)

VAN: Parçalı ve çok bulutlu.(5)

DIYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli.(8)

GAZIANTEP: Parçalı ve çok bulutlu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(10)

SANLIURFA: Parçalı ve çok bulutlu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(11)(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler