HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji'den yağış uyarısı

Türkiye'nin büyük bir bölümünün aralıklı yağmur ve sağanak, batı kesimler yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra kuzeydoğu kesimler de karla karışık yağmurlu olacak.

Meteoroloji'den yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin büyük bir bölümünün aralıklı yağmur ve sağanak, batı kesimlerin yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra kuzeydoğu kesimlerin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sabah saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

[

**](https://www.mynet.com/havadurumu)

Hava sıcaklığı, Ege ve Akdeniz'de 1 ila 3 derece artacak, Batı ve Orta Karadeniz'de 1 ila 3 derece azalacak.

Rüzgar ise genellikle güney yönlerden orta kuvvette esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların; Sabah saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması beklenirken, ani sel, su baskını, yıldırım gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu.(16)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar hafif sağanak yağışlı.(14)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(16)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey çevreleri sağanak ve gök gürültülü yağışlı(23)

ANTALYA: Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sabah saatlerinde doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.(18)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı.(18)

ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, gece saatlerinden sonra karlakarışık yağmurlu.(8)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı.(18)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Sakarya çevreleri ile zamanla batı kesimleri aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyı kesimleri aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla Adana'nın kuzeyi ve Kahramanmaraş çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sabah saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Eskişehir ve Karaman dışında bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinden sonra doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve batısı ile Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra kuzeydoğu kesimlerinin karlakarışık yağmurlu geçeceği öngörülüyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Adıyaman, Batman, Siirt, Diyarbakır ve Mardin çevreleri sağanak yağışlı. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler