HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji'den yağış uyarısı

Hava sıcaklığı, batı kesimlerde 1 ila 3 derece artarken, Ege ve Batı Akdeniz ile Bursa ve Bilecik çevreleri yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Ege ve Batı Akdeniz ile Bursa ve Bilecik çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın batısı ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Rüzgar ise, genellikle güney yönlerden, güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kuzey Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Yağışların; Antalya çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu.(18)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu. (16)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde doğu çevreleri, gece saatlerinde kuzey kıyı ilçeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(18)

ADANA: Parçalı zamanla çok bulutlu.(24)

ANTALYA: Çok bulutlu, kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(18)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (20)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu.(9)

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu.(18)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Bursa ve Bilecik, gece saatlerinde Çanakkale'nin Ayvacık, Balıkesir'in Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçeleri sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde İzmir'in doğu ilçeleri, Manisa, Aydın ve Muğla çevreleri öğle saatlerinde Güney ve İç Ege'nin, gece saatlerinde İzmir'in kuzey kıyı ilçeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Antalya çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

ANKA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler