HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Metro Halkalı ve Başakşehir’i uçuruyor

Marmaray, Kanal İstanbul ve Metro hatları ile Halkalı ve Başakşehir İstanbul’un yeni cazibe merkezi oluyor.

Metro Halkalı ve Başakşehir’i uçuruyor

29 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhuriyet Bayramı törenlerinde hızlı tren hatları ile Marmaray’ın da açılışı yapılacak.

Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Başakşehir – Otogar metrosunun yanı sıra, uluslar arası ihalesi 18 Eylül’de gerçekleştirilecek olan “Mahmutbey – Mecidiyeköy Metrosu” ve Küçükçekmece Gölü’nden geçmesi planlanan “Kanal İstanbul Projesi” özellikle Halkalı ve Başakşehir bölgelerinin değerini artırmaya başladı.

Özellikle son 5 yılda gelişen ve düzenli bir yerleşime sahip olan Halkalı ve Başakşehir bölgesine yapılan ulaşım yatırımları bu bölgelerin değerini şimdiden yüzde 20 ila 30 artırmış durumda.

Marmaray’ın ilk istasyonun Halkalı olmasının yanı sıra 3.Havalimanına, yine Halkalı metro istasyonundan bağlantı yapılacağının açıklanması ve Avrupa’nın en büyük eğlence merkezi, otel ve konut projesi olan “Tema Park”ın Halkalı’ya yapılmakta olması bölgenin değerini artırdı.

ACIBADEM DE HALKALI’DA

Mehmet Ali Aydınlar’ın sahibi olduğu Acıbadem Hastaneleri, Avrupa Konutları ile ortaklaşa olarak Halkalı Atakent bölgesine 2013 yılı sonunda yeni bir hastane açacaklarını açıkladı. Atatürk Havalimanı’na 8 km mesafede olan bölgeye kamu tarafından dev bir sağlık kompleksinin de inşa edileceği belirtiliyor.

Söz konusu ulaşım yatırımlarının tamamlanmasıyla, Marmaray - Kanal İstanbul, 3.Havalimanı ve Mecidiyeköy – Mahmutbey İkitelli Metrosu’nun kesişme noktası Halkalı olacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler