HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Metro Turizm'de yaşanan 'üstüne boşalma' olayına büyük tepki

Metro Turizm'in Muğla-İstanbul arası sefer yapan otobüsünde muavinin bir yolcunun üzerine boşalması, sosyal medyanın da tepkisini çekti.

Metro Turizm'de yaşanan 'üstüne boşalma' olayına büyük tepki

Metro Turizm'in seferinde gerçekleşen iğrenç _'üstüne boşalma' olayı,_sosyal medyada büyük tepki çekti. Üniversite öğrencisi C.D., İstanbul’daki arkadaşının yanına gelmek için seyahat ettiği otobüste cinsel saldırıya uğradı. C.D. uyurken, yanında mastürbasyon yapan otobüs muavininin spermleri yüzüne geldi.

C.D. olayı jandarmaya bildirdi. Soyadı öğrenilemeyen G. isimli muavin gözaltına alındı. Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk, olayı doğrularken, muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını ifade etti.

Şirket kaynaklarından yapılan açıklamada muavin G.'nin Eskihisar Jandarma Karakolu'ndaki ifadesinden sonra serbest bırakıldığını söyledi.

İğrenç olay sosyal medyada büyük tepki aldı. Kullanıcılar Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun Ensar Vakfı ile ilgili açıklamasına atıf yaparak 'Bir kereden bir şey olmaz' hicvinde bulundu.

İşte Metro Turizm'de yaşanan iğrenç olaya tepkilerin bazıları:


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler