HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Microsoft Lumia 640 ve 640 XL beklentileri karşılayacak

Uygun fiyata yüksek performanslı bir cep telefonuna sahip olmak isteyenler için Microsoft Lumia 640 ve 640 XL piyasaya çıkıyor. Microsoft Lumia 640 ve 640 XL, MWC'de kullanıcıların beğenisini topladı.

Microsoft Lumia 640 ve 640 XL beklentileri karşılayacak

Finlandiya teknoloji devi Nokia'dan satın alınarak Microsoft bünyesine dahil edilen Lumia serisi, yeni akıllı telefonuyla beğeniye çıktı. Mobile World Congress'te (MWC) tanıtılan Microsoft Lumia 640 ve 640 XL beğeni topladı. Özellikle uygun fiyatlarla iyi bir telefon sahibi olmak isteyenler için Microsoft Lumia 640 ve 640 XL, iyi bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Microsoft Lumia 640'ın fiyatının uygun olması kullanıcıları yanıtlmasın; bu akıllı telefonlar fiyatlarına göre inanılmaz verimlilik sağlıyor.

MİCROSOFT LUMİA 640 ÖN İNCELEME

Günümüzün oldukça rekabetçi piyasasında Microsoft farklı fiyat aralıklarında yenilikçi akıllı telefon deneyimleri sunmaya devam ediyor. Yeni tanıtılan cihazlar farklı boyut ve kamera seçeneklerine sahip temel donanım unsurlarının kusursuz bileşimine sahip olmanın yanı sıra Microsoft servisleriyle de uygun fiyata inanılmaz verimlilik sağlıyor. Lumia 640 inceleme altında.

MİCROSOFT LUMİA 640 XL ÖN İNCELEME

Mobile World Congress 2015 kapsamında düşük maliyetli akıllı telefonlarını görücüye çıkaracağı bir süredir konuşulan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, beklendiği gibi MWC 2015’te bir basın toplantısı düzenledi ve bu etkinlik sırasında Microsoft Lumia 640 XL‘ı resmi olarak tanıttı. Microsoft Lumia 640 X hakkında merak edilenler bu videoda.


En Çok Aranan Haberler