HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milli takım teknik direktörü belli oldu mu? Yeni teknik direktör kim olacak?

Fatih Terim'in milli takımdan istifası ile birlikte milli takım teknik direktörü belli oldu mu, kimlerle görüşülüyor, yeni milli takım teknik direktörü kim olacak gibi soruların cevabı merak ediliyor. Şimdilik sadece dedikodu niteliğinde olan bu isimlerin içerisinde Beşiktaş'ın çalıştırıcısı Şenol Güneş de var. Fatih Terim'in istifasının ardından milli takımın yeni teknik direktörü de fazlasıyla merak konusu oldu. Peki, milli takım hoca adayları kimler, hangi isimler ön planda?

Milli takım teknik direktörü belli oldu mu? Yeni teknik direktör kim olacak?

Fatih Terim'in istifası sonrası milli takım teknik direktörü belli oldu mu merak ediliyor. Dedikodularla yeni teknik direktör kim olacak sorusu yanıtını ararken, TFF'nin ilk olarak Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e 3 maçlık teklifte bulunacağı, kabul edilmemesi halinde Mustafa Denizli ya da Lucescu'ya teklif götüreceği belirtiliyor. Lakin sosyal medyada çeşitli kaynaklardan Beşiktaş'ın şu anki teknik direktörü Şenol Güneş'in geçici bir süreliğine milli takım teknik direktörlüğüne getirileceği iddia ediliyor.

Milli takım takım teknik direktörü ile ilgili, Beşiktaşlı taraftarlar bu konuyla ilgili çeşitli anketler düzenliyorlar. Fakat görünşe göre Beşiktaşlı taraftarlar, hocalarını milli takım ile paylaşmak istemiyorlar.

MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ BELLİ OLMADI, BİR HAFTA İÇERİSİNDE HER ŞEY NETLEŞECEK

Konu ile ilgili TFF herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bununla birlikte Fatih Terim'den de yeni milli takım teknik direktörü ile ilgili bir söylem de kullanmadı. Bir tarafta Beşiktaş'ı üst üste şampiyon yapan Şenol Güneş'in isimi geçmeye devam ediyor ve yalanlama da gelmedi, bir taraftan sürekli Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Mircea Lucescu, bir tarafta da Mustafa Denizli'nin adı geçiyor. Dİğer taraftan sosyal medyada Yılmaz Vural'ın milli takımın başına geçirilmesi gerektiğini savunan futbolseverler de yok değil.

TFF'nin yaptığı açıklamaya göre Terim ile Federasyon yetkilileri bugün Levent'te görüştüler ve taraflar son günlerde kamu önünde yaşanan bazı tartışmaların milli takımı yıprattığı görüşüne vardılar ve yolların ayrılmasına karar verdiler. İşte TFF'nin bu ayrılığın neden gerçekleştiğine dair açıklaması:
"Bir süredir kamuoyunda ve medyada gündem haline getirilmeye çalışılan bir takım futbol dışı konular, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini yıpratma amacı taşıyan bir hal almıştır" açıklaması yapıldı.

MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Fatih Terim'in istifasının ardından yeni milli takım teknik direktörü ile ilgili resmi kurumlardan hiçbir çalışma yok. Yankısını sürdüren olayla ilgili pekçok spor yazarı da, Şenol Güneş'in ismini belirtiyorlar. Ayrıca Lucescu ile de görüşüleceği belirtiliyor fakat kamuoyunda yabancı hocanın milli takım hocalığına getirilmesi konusu biraz daha mesafeli yaklaşılıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler