HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MİMER çalışmaları kapsamında arşiv de tutulacak

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İletişim Merkezi (MİMER)’nde seminer ve eğitimler dışında arşiv çalışmalarına da başlanacağını söyledi.Melikgazi İletişim Merkezinde çalışanlara yönelik Belediye birim sorumlularınca birimlerin işleyişi, çalışma metotları, görev yetki ve sorumlulukları, birimin yönetimsel yapısı hakkında bilgiler verildiğini belirten Başkan Büyükkılıç, “Çalışanlarımız sürekli eğitim içerisindedirler.

MİMER çalışmaları kapsamında arşiv de tutulacak

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İletişim Merkezi (MİMER)’nde seminer ve eğitimler dışında arşiv çalışmalarına da başlanacağını söyledi.

Melikgazi İletişim Merkezinde çalışanlara yönelik Belediye birim sorumlularınca birimlerin işleyişi, çalışma metotları, görev yetki ve sorumlulukları, birimin yönetimsel yapısı hakkında bilgiler verildiğini belirten Başkan Büyükkılıç, “Çalışanlarımız sürekli eğitim içerisindedirler. Donanımlı, bilgili ve bilinçli bir belediye çalışanı ile hizmet etkinliğimiz daha verimli ve güçlü olmaktadır. Örnek ve referans belediye olmamızın temelinde çalışanlara verdiğimiz değerin bir sonucudur. Belediye üst yöneticileri MİMER çalışanlarına hizmetin daha etkin, verimli ve zamanında yapılabilmesi için birimleri hakkında bilgilendirme toplantıları yapmaktadır. Bu çalışma ile MİMER belediyemizin artık genel arşiv, genel istatistik merkezi, genel performans ölçüm merkezi gibi yeni misyonlar yüklenmiştir” dedi.

Melikgazi Belediyesinde tüm iş ve işlemlerin bilgisayar ile yapıldığını büro çalışanların tamamında bilgisayar kullanımı bulunduğunu ifade eden Büyükkılıç, Melikgazi İletişim Merkezi’nin adeta çözümün adresi, iş ve işlemlerin genel koordinatörü ve vatandaşların dinlenerek işlerini takip ettikleri yer olduğunu sözlerine ekledi.

MİMER çalışmaları kapsamında arşiv de tutulacak

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler