HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Miss Turkey 2017 canlı izle: 1an TV nasıl izlenir?

Miss Turkey 2017 1an TV'den canlı izlenebilir durumda. Türkiye'nin en eski organizasyonlarından olan Miss Turkey yarışması, bu yıl Emek Sahnesi'nde gerçekleştiriliyor. Yarışmanın canlı yayını ana akım medyada yer almadığı, 1an TV'den canlı yayınlandığı için Miss Turkey canlı izleme bağlantısı araştırılırken 1an TV nasıl izlenir sorguları da sık sık ortaya çıktı. Peki, Miss Turkey nasıl izlenir? İşte canlı izleme bağlantısı ve 1an TV hakkında her şey!

Miss Turkey 2017 canlı izle: 1an TV nasıl izlenir?

Miss Turkey 2017 canlı izleme bağlantıları her yerden aratılıyor. Şüphesiz ki Türkiye'nin en yerelleşmiş ve en eski yarışma organizasyonlarından bir tanesi. Böylece Miss Turkey 2017 nasıl izlenir sorusu şu sıralar oldukça popüler. Zira; canlı yayın 1an TV'den gerçekleşiyor ve 1an TV Turksat KabloTV, Digiturk, D Smart 90. kanal, Fil Box 200. kanal ve 1an TV'nin Android Play Store ve Apple'ın App Store mağazalarından mobil uygulaması indirilebilir.
Miss Turkey 2017, bugün saat 20.30'da başlaması planlandı. Ekin Olcayto’nun sunacağı Miss Turkey bu yıl, İstiklal Caddesi’nde yer alan Grand Pera/Emek Sahnesi’nde gerçekleşiyor. Yarışmaya başvuran yüzlerce kişi arasından büyük bir özenle belirlenen 20 finalist, 21 Eylül gecesi bir defa daha jüri önüne çıkıyor.

,Miss Turkey 2017 canlı izle

MISS TURKEY 2017 JÜRİLERİ KİMDİR?

Jüri Başkanı Can Sandıkçıoğlu olmak üzere; jüri koltuğunda 2014 Miss Turkey/World Amine Gülşe, Gazeteci Yazar Güneri Civaoğlu, Besteci, şarkıcı ve söz Yazarı Meyra Ilıcak, Bale-Dans Eğitmeni ve Oyuncu Tan Sağtürk, Moda Tasarımcısı Özlem Süer, Plastik Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur ve Özak Global Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Alp oturacak. 21 Eylül akşamı Saat 20:30 'de başlayacak organizasyon, 1an TV’den ve Miss Turkey resmi hesaplarından canlı olarak yayında!

MISS TURKEY FİNALİSTLERİ KİMDİR?

Miss Turkey'in 2017 finalistleri; Itır Esen, Alara Kaya, Gözde Baddal, Özge Türkyılmaz, Emire Cansu Kurtaran, Ceren Baykan, Ekinsu Kansu, Beril Altuntaş, Deniz Görgülü, Buse Çekmeceli, Merve Argun, Aslı Sümen, Hazal Karasıkı, Bahar Gençalp, Suna Yıldırım, Bahar Merve Zırhlı, Betül Ekşi, Andrea Raema Mungiu, Yasemin Çoklar, Pınar Tartan

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler