HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Monaco Beşiktaş maçı canlı izle (TRT 1 İzle) Maçı canlı izlemek için tıklayın!

Monaco Beşiktaş maçı TRT 1 ile canlı izlenebilir durumda. Maçı canlı ve şifresiz izleyebilmek için haberimizdeki bağlantımızı kullanmanız yeterli. Monaco Beşiktaş maçı ile temsilcimiz Beşiktaş, grubundaki liderlik konumunu sürdürmeye çalışırken Monaco da 4 puana çıkarak 2.lik şansını kovalayacak. Porto ise Leipzig ile karşılaşıyor. İşte Monaco Beşiktaş maçı canlı TRT 1 izle bağlantısı ve maçla ilgili diğer detaylar...

Monaco Beşiktaş maçı canlı izle (TRT 1 İzle) Maçı canlı izlemek için tıklayın!

Monaco Beşiktaş maçı TRT 1 ile canlı - şifresiz izlenebilir durumda. Şampiyonlar Ligi G grubunda Monaco Beşiktaş maçı ile grubun seyiri tamamiyle değişecek. Beşiktaş, aldığı 6 puanla lider, Monaco ise 1 puanla 4. durumda. Monaco, Beşiktaş karşısında 3 puan aldığı takdirde 4 puanla - Leipzig maçına bağlantılı olarak- 2. sırada olması bekleniyor. Zira, Monaco Beşiktaş maçı ardından tekrar Beşiktaş Monaco maçı oynanacak ve böylece 2. tur maçları oynanacak.
Monaco Beşiktaş maçı TRT 1 ve Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınlanıyor. Maçı canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki bağlantılarımıza tıklamanız yeterli.

Monaco Beşiktaş maçı canlı izle (TRT 1 izle)

Maçı canlı takip edin!

MONACO BEŞİKTAŞ MAÇI TRT 1 ve TİVİBU SPOR'DA CANLI YAYINLANIYOR, DÜNYADA 70 KANAL!

Monaco Beşiktaş maçı, sadece Türkiye ve Fransa'da yakın takipte değil, Norveç, Umman, Romanya, Portekiz, Belçika gibi ülkeler bu maçı canlı ve şifresiz yayınlıyor. Belçika'da yaşayan gurbetçilerimiz, Monaco Beşiktaş maçını Proximus 11+ kanalı ile canlı ve şifresiz izleyebilirler.

STAD: II. Louis
HAKEM: Milorad Mazic
SAAT: 21.45
YAYIN: TRT 1 / Tivibu Spor 2
SAKAT: Jovetic (Monaco)

MONACO: Subasic, Toure, Glik, Jemerson, Sidibe, Fabinho, Tielemans, Moutinho, Lemar, Balde, Falcao
YEDEKLER: Benaglio, Jorge, Diakhaby, Meite, Lopes, Raggi, Boschilia
TEKNİK DİREKTÖR: Leonardo Jardim

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk
YEDEKLER: Tolga, Mitrovic, Negredo, Oğuzhan, Medel, Lens, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

KARTAL 199. MAÇINDA

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü karşılaşmasında Fransa'nın Monaco takımına konuk olan Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 199. mücadelesinde... Siyah-Beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 198 maçtan 75'ünü kazandı, 81'ini yitirdi, 42'sinde de berabere kaldı. Avrupa arenasındaki 198 karşılaşmada rakip fileleri 258 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 282 gol gördü.

MONACO BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ, MONACO FORMSUZ

Fransa Ligue 1’e iyi bir başlangıç yapan Monaco, son iki maçında sadece 1 puan alabildi. Fransız ekibi Şampiyonlar Ligi’nde ise iki maçta sadece 1 puan alabildi.

CANER ERKİN KART SINIRINDA

Beşiktaş'ta Caner Erkin, 2 sarı kart ile ceza sınırında bulunuyor. Porto ve Leipzig maçlarında sarı kart gören Caner ilk iki maçta ceza sınırına geldi. Caner, Şenol Güneş'in görev vermesi halinde Monaco maçında da sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 1 Kasım'da Monaco ile İstanbul'da oynanacak maçta forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ'IN KALAN MAÇLARI
17 Ekim Salı: Monaco – Beşiktaş
1 Kasım Çarşamba: Beşiktaş – Monaco
21 Kasım Salı: Beşiktaş – Porto
6 Aralık Çarşamba: Leipzig - Beşiktaş

STADA ALINMAYAN BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI İSYAN ETTİ

Şampiyonlar Ligi G Grubu Monaco-Beşiktaş karşılaşmasına, Beşiktaş yönetiminin kararı ile giremeyen siyah-beyazlı taraftarlar, yönetime tepki gösterdi. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu maçında bu akşam Monaco ile karşı karşıya gelecek. Maç için Türkiye ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen Beşiktaşlı taraftarlar 2. Louis Stadyumu önünde tepki gösterdi. Beşiktaş Kulübü'nün kararına karşın maça girmeye çalışan taraftarlar, stadyuma alınmayınca tepki gösterdi. Tepkisini dile getirdi tribün lideri Bayro Tunç, yıllardır her yerde takip ettiğini söylediği takımının maçına girememeye isyan etti.

En Çok Aranan Haberler