HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Monaco - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz mi?

Beşiktaş'ın maçı şifresiz kanalda mı, Monaco - Beşiktaş maçı hangi kanalda merak ediliyor. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki 3. maçında rakibi Monaco. Deplasmanda oynayacağı Monaco maçı hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, 3 puan alarak liderliği bırakmak istemiyor. Tarihlerinde ilk defa karşılaşacak olan Monaco - Beşiktaş maçı şifresiz mi olacak? Monaco - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Monaco - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz mi?

Monaco - Beşiktaş maçı ile siyah-beyazlı takım, Şampiyonlar Ligi grup maçında 3. maçına çıkarken futbolseverler Beşiktaş'ın maçı hangi kanalda, şifresiz mi olacak diye merak ediyorlar. Süper Lig'de Gençlerbirliği'ne yenilen ve Galatasaray ile arasında 8 puan fark olan Beşiktaş, Monaco maçını kazanarak hem moral bulmak istiyor hem de Şampiyonlar Ligi grubunda yerini sağlamlaştırmak istiyor. Beşiktaş, G grubunda önce Porto'yu sonra Leipzig'i yenerek 6 puanla grupta lider durumunda. Peki Monaco - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz mi yayınlanacak?

MONACO - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. haftasında Fransa temsilcisi Monaco ile deplasmanda oynayacağı maçta, Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic görev yapacak. UEFA'nın açıklamasına göre 17 Ekim Salı günü II. Louis Stadı'nda Beşiktaş ile Monaco arasında yapılacak karşılaşmada, Sırp hakem Mazic düdük çalacak. Maçta Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Fransız devi Monaco'ya konuk oluyor, bu zorlu mücadele TRT1 ekranlarından canlı yayınlanıyor. Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda ilk iki maçını kazanan Beşiktaş, Monaco deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Şampiyonlar Ligi Monaco-Beşiktaş karşılaşması Salı günü saat 21.45'ten itibaren canlı yayınla TRT1'de!

MONACO MAÇI ÖNCESİ BEŞİKTAŞ'TA SON DURUM

Monaco deplasmanına gidecek Beşiktaş'ta hazırlıklar devam ediyor. Ligde alınan Gençlerbirliği yenilgisi sonrası moraller bozulan Beşiktaş'ta Monaco maçı için Şenol Güneş ve teknik ekip, futbolculara moral aşılamaya devam ediyor. Beşiktaş, bu sene Şampiyonlar Ligi'ne iyi başladı ve ilk iki maçta aldığı 6 puanla G grubunda lider oldu. Fakat Beşiktaş, aynı başarıyı ligde bu sezon yakalayamadı. Lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen Beşiktaş, Süper Lig'de 6. sıraya kadar geriledi. Aynı zamanda Beşiktaş'ta oyuna girdikten 2 dakika sonra kırmızı kartla oyun dışı kalan Babel ile birlikte bu sezon 5. kırmızı kartı görmüş oldu. Sarı kart sayısı da 20 oldu.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. haftasında Monaco ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Basına kapalı gerçekleitirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, yarın sabah özel uçakla Fransa'nın Nice şehrine gidecek ve karayolu ile Monaco'ya geçerek son çalışmasını maçın oynanacağı statta TSİ 21.00’de yapacak.

Antrenman öncesi TSİ 20.30’da Teknik Direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenleyecek.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler