HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Monaco Beşiktaş maçı ne zaman,hangi kanalda? İşte Şampiyonlar Ligi G grubu puan tablosu

Monaco Beşiktaş maçı ile temsilcimiz Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi serüveni devam ediyor. G grubunda lider olarak devam eden Beşiktaş, Monaco karşısında deplasmanda 3 puan arıyor ve Monaco bu maça kadar sadece 1 puan topladı. Peki, Monaco Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta başlayacak? Beşiktaş'ın Monaco maçı şifresiz mi yayınlanacak? Hangi kanalda? İşte tüm detaylarıyla Monaco Beşiktaş maçı...

Monaco Beşiktaş maçı ne zaman,hangi kanalda? İşte Şampiyonlar Ligi G grubu puan tablosu

Monaco Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak sorusu, Süper Lig'de haftanın maçlarının tamamlanmasıyla sorulmaya başlandı. Şampiyonlar Ligi G grubunda 2 galibiyet ile lider durumda. Beşiktaş'ın Süper Lig'de son haftalarda kaybettiği puanlar nedeniyle, Monaco karşısındaki futbol oyunu merakla bekleniyor. Bakalım, Beşiktaş Porto ile puan farkını ikiye katlayabilecek mi? Şampiyonlar Ligi G grubu Monaco Beşiktaş maçı ile şekillenmiş olacak. Peki, Monaco Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi kanalda başlayacak? Maç şifresiz kanalda mı?

Monaco takımı, ise sitesinden yaptığı açıklamada, ''Fransa'da olağanüstü hal koşullarının uzatılmasının ardından, Beşiktaş taraftarının prenslik sınırlarına girmeleri yasaklanmıştır'' ifadesine yer verildi. Peki, Monaco Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? Beşiktaş maçı şifresiz kanalda mı verilecek?

MONACO BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Monaco Beşiktaş maçı, şifresiz kanalda verilecek. Kamuoyu kanalı olan TRT 1, Monaco Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz yayınlayacak, bununla birlikte Beşiktaş'ın Monaco karşısındaki 3. maçı 17 Ekim Salı akşamı, 21.45'te yani Şampiyonlar Ligi saatinde oynanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ G GRUBU PUAN DURUMU

Grup sıralaması, Monaco Beşiktaş maçı öncesi şu şekilde:
Beşiktaş 2 galibiyet ile 6 puanla lider.

  1. sırada Porto var, 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 3 puanda.
  2. sırada -3 averajla ve 1 puanla Monaco bulunuyor.
    Son sırada RB Leipzig var, 1 beraber 1 mağlubiyet ile 1 puanda.
    Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler