HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muayene olamayınca hastanede dehşet saçtı

İzmir'de özel bir hastaneye iki hasta Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Erhan Sesli'ye muayene oldu. Muayene sonrasında silahlarına davranan saldırganlar Prof. Dr. Sesli'yi sağ kasığından yaraladı. Saldırganlar olaydan sonra kaçmaya çalışırken biri hastane güvenliği, diğeri ise polis tarafından yakalandı. Vurulan doktor Sesli ameliyata alınırken durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Yenişehir Mahallesi Gaziler caddesi üzerinde bulunan özel bir hastanede meydana geldi.Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Erhan Sesli'ye muayene olmak için hastaneye gelen Ş.B., doktor ameliyatta olduğu için muayene olmadı. Bir sonraki gün yine hastaneye gelen Ş.B. doktoru yerinde bulamadı.

SIRA ALMADAN MUAYENE OLMAK İSTEDİ

Üçüncü gün hastaneye gelen Ş.B., doktora sıra almadan muayene olmak istedi. Doktorun sekreteri A.G. sıra aldıktan sonra muayene yapılacağı söyledi. Bunun üzerine A.G. belinden çıkardığı tabancayı A.G.ye doğrultu ve kenara çekilmesini istedi. Daha sonra Ş.B. tabancayı ateşleyerek Doktor Sesli'yi bacağından vurarak yaraladı.

GÜVENLİĞE ATEŞ EDERKEN TABANCA TUTUKLUK YAPTI

Bunun üzerine Ş.B. dışarıda bekleyen arkadaşı M.G.D. ile kaçmaya başladı. Ş.B. kendisini durdurmak isteyen güvenlik görevlisine tabancayı doğrultu. Ş.B. tetiğe bastı ancak tabanca tutukluk yaptı. Yaşanan kovalamaca sırasında hastanenin güvenlik görevlileri M.G.D.'yi birkaç sokak ileride yakaladı. Durumun bildirilmesi üzerine gelen polis ekipleri de diğer zanlı Ş.B.'yi kıskıvrak yakaladı. Yakalanan iki zanlı sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Bacağından yaralanan Sesli'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA


En Çok Aranan Haberler