HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muğlalılar karın keyfini çıkardı

Muğla'nın Menteşe ilçesi Yılanlı Dağı'na yılın ilk karı düşerken, kar kalınlığı yer yer 20 santime ulaştı. Vatandaşlar akşam saatlerinde kar keyfini yaşamak için araçlarıyla Yılanlı Dağı'na çıktı.

Kar yağışının halen devam ettiği Yılanlı bölgesindeki dağ köylerine ulaşım kapanırken, yolda Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makineleri yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Trafik ekipleri tarafından dağ mahallelerine gidecek minibüslere yolların kapalı olması nedeniyle izin verilmezken, Menteşe ve yakın mahallelerde oturan vatandaşlar yılın ilk kar keyfini yaşamak için Yılanlı dağına akın etti. Gece saatleri olmasına rağmen, Yılanlı Dağı'nda eş, çocukları ve yakınları ile kartopu oynayan vatandaşlar, yeni yıl sürprizi yaşadıklarını açıkladılar.

Kar yağışına en fazla sevinen ise çocuklar oldu. İlk defa kar gören çocuklar aileleri ve arkadaşları ile kor topu oynamanın mutluluğunu yaşadılar. Yılanlı Dağı zirvesine araçları ile gelen vatandaşların bazıları araçlarının arızalanması nedeniyle çekici çağırmak zorunda kaldılar. Akşam saatlerinde Yılanlı dağına gelen Muğlalılar kar keyfini yaşamak için piknik tüpleri ile gelerek mangal keyfini de yaşadılar.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler