HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muharrem İnce'nin katıldığı canlı yayında Hande Fırat'ın tavırları dikkat çekti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce CNN Türk’te yayınlanan programda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sosyal medyada ise, İnce ile geçtiğimiz haftaki telefon bağlantısında gerilim yaşadıktan sonra dün akşamki soğuk tavırlarıyla dikkat çeken Hande Fırat'a tepki geldi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce CNN TÜRK'te Başak Şengül moderatörlüğünde gazeteciler Hande Fırat, Hakan Çelik ve Murat Çelik'in katıldığı Seçime Doğru Özel programında soruları yanıtladı.

HANDE FIRAT'LA GERİLİM YAŞAMIŞTI

Muharrem İnce, geçtiğimiz hafta CNN Türk'e Hande Fırat'ın sunduğu programa telefonla bağlanmış, "Amerikalılar beni aradı, Türkiye'nin Fetullah Gülen'i usulüne uygun istemediğini söyledi" demişti. Bu konuşma sırasında İnce ve Hande Fırat arasında kısa süreli bir gerilim de yaşanmıştı.

hande

HANDE FIRAT'IN TAVIRLARI TEPKİ ÇEKTİ

Dün akşamki programda soru soran gazeteciler arasında yer alan Hande Fırat'ın, İnce karşısında gergin olduğu dikkat çekti. Sosyal medyada, Hande Fırat’ın tavrına tepki geldi. Birçok Twitter kullanıcısı tweetlerinde gazeteci Hande Fırat’ın tavırlarına dikkat çekti.

İşte o tweetlerden bazıları:

hande fırat 2

hande fırat 3

FİRAT


En Çok Aranan Haberler