HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. bölüm fragmanında Farya ölüme gidiyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Tarihi dizide Farya'nın sonu ne olacak? Sultan IV. Murad'ın güvenini sarsan Farya, Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. bölüm fragmanında ölüme ilerliyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. bölüm fragmanında Farya ölüme gidiyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Meraklı izleyiciler Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. bölüm fragmanı için beklemek zorunda kalmadı. Her bölüm sonunda akıllara takılan sorular hakkında ilk ipuçları fragmanlarla geliyor. Ünü ülkemizi aşan ve çeşitli ülkelerde de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni bölümleri ile bu yıl FOX'ta ekrana geliyor. Televizyon dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren dizi yeni bölümleriyle ilgi çekmeye devam ediyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümde IV. Murad'ın Farya'ya olan güveni kırılıyor! Kösem Sultan ile iktidar mücadelesi veren Padişah Murad, Farya'dan bu bölümde hesap soracak! İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kösem Sultan ile IV. Murad arasında süren gizli iktidar mücadelesinde kozlar bu kez Kösem'in elinde! Sultan Murad'ın güvenini kazanan Farya ile ilgili hamle yapan Kösem, istediğini almaya çok yaklaşıyor. IV. Murad Farya'dan hesap soruyor! Kösem ile Farya'nın hain olduğunu ve ölmesi gerektiğini söylüyor. Farya adım adım ölüme yürürken, Sultan Murad ne karar verecek? Muhteşem Yüzyıl: Kösem yeni bölümüyle 9 Aralık Cuma 20.00'de FOX'ta!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. Bölüm Fragmanı:

TIMS Productions'un yapımı olan Muhteşem Yüzyıl serisi ülkemizde büyük ses getirirken, ünü sınırları aştı. Timur Savcı'nın yapımcılığını yaptığı Muhteşem Yüzyıl: Kösem bu yıl izleyicilerle FOX ekranlarında buluşuyor. Senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Çağatay Tosun'un yaptığı tarihi dizinin oyuncu kadrosunda; Nurgül Yeşilçay, Farah Zeynep Abdullah, Metin Akdülger, Caner Cindoruk, Aslı Tandoğan, Necip Memili, Engin Benli, Ushan Çakır, İsmail Demirci, Metin Belgin, Ece Çemişoğlu, Leyla Feray, Hakan Şahin, Şener Savaş, Murat Atik, İdil Yener, Mustafa Kırantepe, Yiğit Uçan, Rıdvan Aybars Düzey, Doğaç Yıldız ve Şemsi İnkaya yer alıyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan Murad ihanetlerle sarsılıyor! Prensesin, saraydan gönderildiğini öğrenen Sultan Murad Farya’nın peşine düşüyor! Papalığın adamları Prenses Farya’yı ele geçiriyor! Bunu Kösem Sultanın yaptığını düşünen Sultan Murad, annesinden hesap soruyor! Ayşe Sultan’ın sırrı açığa çıkıyor! Kudüs şövalyeleri Farya’ya bir teklifte bulunuyor! Sultan Murad sefere çıkmaya karar veriyor! Kalbi ve aklı arasında kalan Farya bir karar veriyor! Prenses Farya’nın Üsküdar sarayına gönderildiğini öğrenen Sultan Murad, onu geri getirecektir. Ancak Papalığın adamları Farya’nın yolunu keser ve onu ele geçirir. Bunu öğrenen Sultan Murad peşlerine düşer. Sultan Murad, saraya döner dönmez Kösem Sultandan hesap sorar! Farya’yı teslim eden kişinin Kösem olmadığını öğrenir! Ayşe Sultan, Farya’yı teslim ettiğini herkesten saklar. Fakat Sultan Murad bu ihaneti hiç tahmin etmediği birinden öğrenecektir! Sultan Murad ve Ayşe karşı karşıya gelir! Erdel Prensi İstvan, Sultan Murad’a zehir zemberek bir mektup gönderir. Mektubu alan Sultan Murad, sefere çıkmaya karar verir. Kudüs şövalyeleri Farya’ya Sultan Murad’la ilgili bir teklifte bulunur. Prenses ya istediklerini yapacak ya da annesi ölecektir. Farya bu zor kararı vermek zorundadır!

DİZİNİN KONUSU

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinde büyük hayran kitlesine sahip “Muhteşem Yüzyıl Kösem” yeni sezonunda dev kadrosuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, "Devlet-i Aliyye" ile nikahlı Kösem Sultan ile oğlu Murad’ın savaşını konu aldığı yeni sezonunda Osmanlı’nın tarihinde yepyeni bir perde açacak.

Altı yaşındaki oğlu tahta geçtiğinde “Saltanat Naibeliği” makamına yükselen Kösem Sultan, tüm düşmanlarını alt ederek elde ettiği iktidarının yanı sıra saltanat naibeliğiyle dünyaya diz çöktüren bir sultan olmuştur. Oğlu IV. Murad üzerinden devletin en büyük otoritesi haline gelen Kösem Sultan’ın gücü, iktidarı ele alma isteğinde olan Sultan Murad’ın demir yumruğuyla sarsılacak; sıradan olmayı asla kabul edemeyecek iki kişi; ana ve oğul, hünkar ile sultan karşı karşıya gelecektir.Bağdat Fatihi IV. Murad, azmi, kararlılığı ve kudretiyle Osmanlı İmparatorluğu’na Kanuni Sultan Süleyman’dan sonraki en güçlü dönemini yaşatacak; devletin içeride ve dışarıda girdiği yenilgiler çağını kapatacaktır. Dizi, Osmanlı’nın hasret kaldığı güçlü dönemleri geri getiren IV. Murad’ın Kösem Sultan’a karşı iktidar yürüyüşünü ve hiç bilmediği bir yere, hiç tanımadığı bir adama sığınmaya gelen Farya ile olan tutkulu dolu aşkının destanını anlatacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler