HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan şahıs tekrar gözaltında!

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan ve serbest bırakılan Mehmet Ali Aligül ile ilgili yeni karar verildi. Son dakika habere göre yakalama kararı çıkarılan kundakçı tekrar gözaltına alındı

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni kundaklayan Mehmet Ali Aligül serbest bırakılmasının ardından son dakika bir gelişme yaşandı. Aligül'ün serbest bırakılmasına savcı itiraz etti.

YARIN MAHKEMEYE ÇIKARILACAK

7'nci Sulh Ceza Mahkemesi hakimi savcının itirazını reddederken, 8. Sulh Ceza Mahkemesi ise talebi kabul etti. Serbest bırakılan kundakçı Mehmet Ali Aligül hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Tekrar emniyete götürülen Aligül'ün yarın sabah mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

SERBEST BIRAKILMIŞTI

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin kundaklanmasıyla ilgili gözaltına alınan Mehmet Ali Aligül adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Poliste verdiği ifadesinde yaklaşık 15 gün önce bir televizyon programına katılan Müjdat Gezen'in Abdülhamid'in torunu hakkında konuşmalarını beğenmediğini anlatan Mehmet Ali Aligül, “Onun hakkında ileri geri konuştu. Bu sırada stüdyodan da gülüşme sesleri geliyordu. Bu olay kafama takıldı. Yaptığım olayı bu nedenle gerçekleştirdim” dedi.

"EVDEKİLERE BİRAZ DOLAŞACAĞIMI SÖYLEDİM"

Polisteki ifadesinde olayı tek başına yaptığını söyleyen Mehmet Ali Aligül, “Olay gecesi 23.00 sıralarında tek başına evden çıktım. Evdekilere, biraz dolaşıp geleceğimi söyledim. Dışarı çıktıktan sonra önce bir benzin istasyonuna giderek elimdeki pet şişeye benzin aldım. Olay yerine geldim. Elimdeki benzini binanın dış çephesine döktükten sonra ateşe verdim” dedi.

VALİ ŞAHİN: TERÖR BAĞLANTISI YOK

İstanbul Valisi Vasip Şahin de saldırgan ile ilgili açıklamasında herhangi bir terör bağlantısı olmadığını söyleyerek, "Alkollü bir şahıs. Minibüs şoförü araştırmamız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler