HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Namık Kemal Üniversitesi'ne operasyon

FETÖ operasyonları kapsamında bu sabah flaş bir operasyon için daha düğmeye basıldı. Namık Kemal Üniversitesi çalışanlarına yönelik düzenlenen operasyonda aralarında rektör yardımcılarının ve profesörlerin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 41 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu belirtiliyor. Sabah saatlerinde başlatılan operasyonda 13 kişi yakalanarak gözaltına alındı ve evlerinde arama yapıldı.

Sabah'ın haberine göre Tekirdağ'da FETÖ/PDY terör örgütünün üniversite yapılanmasının yönelik olarak Namık Kemal Üniversitesi öğretim üyelerinden aralarında profesörlerin bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. DHA'nın haberine göre Namık Kemal Üniversitesi’nde çalışan aralarında hastane müdürü, yönetici ve akademisyenlerin de bulunduğu 41 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Sabah saatlerinde başlatılan operasyonda 13 kişi yakalanarak gözaltına alındı ve evlerinde arama yapıldı. Şüpheliler geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından ifadeleri için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı, hakkında gözaltı kararı bulunan 28 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam edildiğini açıkladı.


En Çok Aranan Haberler