HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nazlı Çelik'in kolyesinin sırrı ortaya çıktı

Star TV'nin Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik'in hiçbir programında boynundan çıkarmadığı ay yıldızlı kolyenin MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hediyesi olduğu ortaya çıktı. Deniz Zeyrek, kolyeyi Nazlı Çelik'e MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hediye ettiğini belirterek, aynı kolyeden sunucu Didem Arslan'a da hediye ettiğini açıkladı. Aynı programda Bahçeli’nin Ahmet Hakan’a da kol saati hediye ettiği iddia edildi.

CNN Türk canlı yayınında konuşan Ankara gazetecilerinden Deniz Zeyrek’in iddiasına göre ay yıldızlı kolyeyi Bahçeli hediye etti. Zeyrek’in iddialarına göre aynı kolyeden sunucu Didem Arslan’a da hediye edildi.

GECENİN ÇIKIŞI

Bahçeli katıldığı NTV Star TV ortak yayınında Nazlı Çelik’in konuğu oldu. Canlı yayında referandum sürecini değerlendiren Bahçeli’nin eyalet sistemi çıkışı gecenin en çok tartışılan konusu oldu.

AY YILDIZLI KOLYE TARTIŞMA KONUSU OLDU

Daha önce de pek çok kez tartışma konusu haline gelen ay yıldızlı kolye bu kez CNN’de gündeme geldi. Çelik’in, yıllardan beri neredeyse hiçbir programında boynundan çıkarmadığı ay yıldızlı kolyesi iddiaya göre MHP lideri Devlet Bahçeli’nin hediyesi.

İDDİANIN SAHİBİ DENİZ ZEYREK

CNN Türk canlı yayınında konuşan Ankara gazetecilerinden Deniz Zeyrek’in açıkladığına göre Bahçeli aynı kolyeden sunucu Didem Arslan’a da hediye etti. Programın sunucusunun sık sık “kıskanmayalım” telkinleri arasında Bahçeli’nin Ahmet Hakan’a da kol saati hediye ettiği iddia edildi.

Devlet Bahçeli, Anadolu Selçuklu ve Osmanlı Devleti armalı ve ay yıldızlı yüzüğüyle de gündeme gelmişti.

Takılara merakıyla bilinen Bahçeli'nin bir başka yüzüğünde ise kendi resmi var.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha önce de Anadolu Selçuklu ve Osmanlı Devleti armalı ve ay yıldız bulunan bir yüzük takıyordu.


En Çok Aranan Haberler