HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nazmiye Demirel'in cenazesi İslamköy'de

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel'in cenazesi, Isparta'nın İslamköy beldesine getirildi. Şehriban Hatun Cami...

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel'in cenazesi, Isparta'nın İslamköy beldesine getirildi. Şehriban Hatun Cami Namazgah morguna konulan Nazmiye Demirel'in cenazesi yarın aile mezarlığında defnedilecek.

Tedavi gördüğü Başkent Hastanesi'nde önceki gün akşam hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel'in cenazesi, Ankara'dan karayoluyla İslamköy beldesine getirildi. Çankaya Belediyesi cenaze aracıyla getirilen cenaze, Şehriban Hatun Cami Namazgah morguna kondu. Cenazenin morga konmasının ardından Kur'an-ı Kerim okundu. Nazmiye Demirel için yarın öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek ve aile mezarlığında toprağa verilecek.

Öte yandan, Nazmiye Demirel'in yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Nazmiye Demirel'in kardeşi Ali Şener de, Nazmiye Demirel'in başını hiç eğmediğini, gururla mücadele ettiğini söyledi. Nazmiye Demirel'in hep iyilik meleği olduğunu belirten Ali Şener, "Hayatı boyunca dünyayla ilgili hiç bir şey düşünmedi. Herşeyi burada bırakıp gitti." dedi. Bir gazetecinin Nazmiye Demirel zor bir hayat geçirdi değil mi? demesi üzerine Şener, "Zor bir hayat. Kabullendiği bir hayat oldu. Onun için zor değildi. Allah rahmet eylesin. Melek gibi gitti öbür tarafa." şeklinde cevap verdi.

Nazmiye Demirel'in yeğeni Mesut Şener de, halasının kendisi için çok özel bir insan olduğunu kaydetti. Nazmiye Demirel'in bir abide olduğunu belirten yeğen Şener, "Her zaman öyle hatırlayacağız. Bugün çok acı bir gün. Duygularımı anlatmakta zorlanıyorum." diye konuştu.

(CİHAN)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler