HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ne Zaman Emekli Olurum uygulaması İle emekliliğinizi hesaplayın

Ne zaman emekli olurum uygulaması ile çalışanlar emeklilik hakkında detaylı bilgi sahibi olabilecekler. Ne zaman emekli olurum uygulaması hakkında detaylar haberimizdedir.

Ne Zaman Emekli Olurum uygulaması İle emekliliğinizi hesaplayın

İnsanlar değer verdikleri amaçlara ulaşmak için hayatlarının büyük bir kısmında çalışırlar. Çalışmak uğruna yeri gelir tatillerini hiçe sayar, çoğu zaman aileleriyle geçirecekleri vakitlerden ödün verir ve en önemlisi de kendilerine zaman ayıramazlar. Kendilerini iş hayatının getirdiği hengameye kaptırıp çalışmaya odaklanırlar. Hayatının büyük bir kısmını çalışmaya ayıran kişiler hayallerini gerçekleştireceği kendisine ve ailesine dilediği gibi vakit ayırabileceği tek zaman olan emekliliğin hayali ile yaşar. Kişiler emekli olduğu zaman özgür olacakları, iş hayatı boyunca yapamadıkları, yapmak isteyip de vakit ayıramadıkları çoğu aktiviteleri emeklilik zamanında gerçekleştireceklerini düşünürler. Yıllarca çalışılmıştır ve rahat edilecek tek zaman bu zamandır; emeklilik zamanı! Ve emeklilik zamanı yaklaştıkça ne yapılacağı, nasıl yapılacağı düşünceleri arttıkça artar ve emeklilik telaşı sarar dört bir yanlarını... Prim ödeme gün sayısı, emeklilik yaşı gibi sorular kafaları kurcalamaya başlar.

İş hayatının yoğun temposuna kendisini kaptıran çoğu insanın emeklilik zamanı yaklaştıkça aklını “ Ne Zaman Emekli Olurum? “ sorusu kurcalar hale gelir. Emeklilik zamanı için yüzlerce plan yapıp, binlerce hayal kurmasına rağmen hala sürdürmekte olduğu iş temposu içerisinde ne zaman emekli olacağını öğrenmek için yapacağı işlemlerden gözü korkar. Gerekli kurumlara gitmek, bir sürü evrakla uğraşmak ve zamanını bu işlemlere harcamak istemez. Günümüz teknolojisinde artık, ne zaman emekli olacağını öğrenmek için kurumlara gidip onlarca kişi sıra bekleme, netice almak için günlerce bekleme gibi vakit kaybına neden olacak birçok işlem yapmaya gerek kalmamıştır! Ne zaman emekli olacağım sorusu kafasına takılan ve bunu merak eden vatandaşlar için onları bunca işlemden kurtaran bir sorgulama uygulaması oluşturulmuştur. SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) tarafından oluşturulan “ Ne Zaman Emekli Olurum” uygulamasına internet üzerinden isteyen her vatandaş kolayca ulaşabilir ve hızlıca işlemlerini gerçekleştirebilirler. Uygulama oldukça basitleştirilmiş ve kolay bir yapıya sahip ve evrak, imza gibi işlemlere gerek kalmadan uygulamanın istediği bilgileri girerek ne zaman emekli olacağınızı online olarak internet üzerinden öğrenmeniz mümkün. Emekliliğin ne zaman olacağı sorusu kafasına takılan her vatandaş SGK’ nın resmi sitesinde bulunan “Ne Zaman Emekli Olurum? “ uygulama sayfasına girip; SSK Prim Ödeme Gün Sayısını, Diğer Sandıklara Ait Gün sayısını, Askerlik/Sanatçı Gün Sayısını, Fiili Gün Sayısını, Yurtdışı Gün Sayısını, 3600 Gününün Doldurulduğu Tarihi ve kişisel bilgilerini girerek (Cinsiyet, doğum tarihi, hizmete başlama tarihi) ne zaman emekli olacağım sorusuna kolay ve hızlı bir şekilde cevap bulabilir.

Uygulama sayesinde tempolu iş hayatı olan, bu tür işlemlere vakit ayıramayan kişiler artık bir tık ile emekli olacakları zamanı öğrenebilir ve emeklilik planlarını buna göre zamanlayabilir. Hem vakit kaybetmeyip işlemini oldukça hızlı ve kolay bir şekilde internet üzerinden halledebilir hem de “ Ne Zaman Emekli Olurum?” sorusuna tatmin edici bilgi alarak planlarını daha doğru şekillendirebilir.

Ne Zaman Emekli Olurum hesaplaması için tıklayın

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler