HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nevşehir’de 60 işçi yemekten zehirlendi

Nevşehir'de özel firmalara ait inşaatlarda çalışan 60 civarında işçi, dün akşam yedikleri yemekten zehirlenmeleri üzerine sabah saatlerinde devlet ve özel hastanelerin acil servislerine kaldırıldı.

NEVŞEHİR (CİHAN)- Mehmet Akif Ersoy ve Cevher Dudayev mahallelerinde bulunan inşaatların şantiyelerinde kalan 60 civarındaki işçi için aynı yemek firmasından gelen makarna, köfte, çorba ve baklavadan oluşan akşam yemeğini yiyenlerde karın ağrısı, mide bulantısı, kusma, ishal gibi şikayetler başladı. İşçiler sabah saatlerinden itibaren İ.Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi ile özel hastanelerine kaldırıldı.

Yemekten zehirlenen işçilerden 25'i İ.Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi'ne geldi. Hastane yönetiminden alınan bilgiye göre, bulantı, baş dönmesi, halsizlik, terleme, üşüme, titreme gibi şikayetlerle gelen hastaların tamamı gerekli tedavilerinin ardından taburcu edildi. Hastanede müşahede altında tutulan hasta bulunmuyor. Özel hastanelere kaldırılan hastaların da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler