HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nevşin Mengü'den, ünlülere 'namaz' tepkisi

Sunucu Nevşin Mengü sosyal medya hesabından isim vermeden Acun Ilıcalı'nın sevgilisi ve aynı zamanda sosyal medyada çokça tanınan Şeyma Subaşı'ya üstü kapalı bir biçimde tepki gösterdi. Mengü, Twitter hesabına, "Magazin figürlerinin verdikleri röportajlarda namaz niyaz göndermesiyle hükümete selam çakması kusura bakmayın ama sakil duruyor" yazdı. Subaşı Hürriyet'e verdiği röportajda 'Evet. Gece yatakta çok ağladım. Namaz kılarken çok ağladım" ifadelerini kullanmıştı.

Nevşin Mengü'den, ünlülere 'namaz' tepkisi

Geçtiğimiz günlerde CNN Türk'ten ayrılan ünlü sunucu Nevşin Mengü, açıklamalarında 'namaz' vurgusu yapan ünlülere sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi olan Şeyma Subaşı'nın Hürriyet gazetesine verdiği röportajdan sonra, Mengü'nün hesabından tweet atması, tepkisinin Subaşı'ya olduğu yorumlarını da beraberinde getirdi.

Nevşin Mengü, Hürriyet'e verdiği röportajda "Evet. Gece yatakta çok ağladım. Namaz kılarken çok ağladım. Şu an tabii bu sosyallikte kılamıyorum. Allah affetsin diyelim, içimizi biliyor" diyen Acun Ilıcalı'nın sevgilisi olan ve sosyal medyada da pekçok takipçisi olan Şeyma Subaşı'ya isim vermeden tepki gösterdi.

Mengü, konuyla ilgili Twitter hesabından, "Magazin figürlerinin verdikleri röportajlarda namaz niyaz göndermesiyle hükümete selam çakması kusura bakmayın ama sakil duruyor" ifadelerini yazdı.


En Çok Aranan Haberler