HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

New Jersey Belediye Başkanı Türk Bayrağı açtı

Bakırköy Belediye Başkanı Dr, Bülent Kerimoğlu’na New Jersey Belediye Başkanı ve Polis Müdüründen anlamlı plaket.

New Jersey Belediye Başkanı Türk Bayrağı açtı

New Jersey Belediye Baskanı Mohamed Khairrullah ve polis müdürü Türkiye’den ilk defa kendilerini ziyarete gelen Bakırköy Belediye Başkanı Dr, Bülent Kerimoğlu’nu özel misafir statüsü ile ağırladılar.

Belediye hizmetleri ile ilgili bilgi alışverişinde de bulunan iki belediye başkanı,belediyeleri arasında ikili ne tür çalışmalar yapabilecekleri konularında toplantılar yaparak belediyeler arası işbirliği yapma konusunda görüş birliğine vardılar.

New Jersey Belediye Başkanı Mohamed Khairrullah, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu ilçe sınırları içinde bulunan okulları itfaiye binasını, belediye meclis salonunu ve mahkeme salonlarını gezdirdi. Bu geziye New Jersey polis müdürü de eşlik etti.

BAŞKANA ÖZEL PLAKET SUNDU VE TÜRK BAYRAĞI AÇTI

New Jersey Belediye başkanını ve polis müdürü Dr,Bülent Kerimoğlu’na kendilerine ziyarette bulundukları için günün anısına özel bir plaket sundular.

Makamlarında gerçekleşen plaket töreni sonrası iki belediye başkanı Türk Bayrağı'nı birlikte açarak objektiflere poz verdiler.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu New Jersey Belediye Başkanı ve polis müdürünü İstanbul Bakırköy’e davet ederek kendilerine gösterdikleri yakın ilgiye teşekkür etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler