HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nikah masasındaki damat adayının şakası nikah memurunu şok etti

Muğla'nın Milas İlçesi'nde belediye memurunun 'Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?' sorusuna damat adayı 'hayır' yanıtı verince nikah memuru şok oldu.

Nikah masasındaki damat adayının şakası nikah memurunu şok etti

Şakayı ciddiye alan memur evlendirme defterini alıp tören alanın terk etti. Çiftin yakınları tarafından zorla ikna edilen memur geri dönüp nikahı kıydı.

Evlenmek için Milas Belediyesi'ne müracaatta bulunan İsmail Üstün ile Dilek Berberler, perşembe günü belediye nikah salonunda evlendirme memuru Süleyman Esenkaya'nın karşısına geçti. Çiftin yakınları ve nikah şahitlerinin de bulunduğu törende nikah memuru Esenkaya ilk olarak gelin Berberler'e 'Hiçbir baskı altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz?' diye sordu. Gelinin 'evet' cevabının ardından nikah memuru aynı soruyu, damat Üstün'e yöneltti. Nikah memuru, damadın gülümseyerek 'hayır' cevabı vermesi üzerine kısa süreli şaşkınlık ve şok yaşadı. Şaka olduğunu anlamayan Esenkaya, "Şakayı başka yerde başkasına yaparsın" diyerek nikah defteri ve evraklarını alıp sinirlenerek nikah salonunu terk etti. Gelin Berberler ise damada "Aferin çok güzel oldu" diyerek tepki gösterdi.

Davetli ve çiftin yakınlarının şaşkın bakışları arasında Esenkaya'nın arkasından koşan çiftin akrabaları özür dileyerek Esenkaya'nın salona geri dönmesini sağlayınca nikah kıyıldı. İlçede günün konusu haline gelen olayla ilgili olarak İsmail Üstün, "Ben çevremde de çok şakacı biri olarak bilinirim. Bugünde bir şakayı nikah memuruna yapmak istedim, ama o çok alındı. Amacımız kimseyi üzmek rencide etmek değildi" diye konuştu. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler