HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nintendo Switch fiyatı ne kadar? İşte özellikleri

Nintendo Switch fiyatı ne kadar olacak merak ediliyor. Nintendo Switch özellikleri ile şimdiden dikkat çekerken, ne kadar bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı büyük merak konusu oldu.

Nintendo Switch fiyatı ne kadar? İşte özellikleri

Nintendo yeni ürünü Nintendo Switch'i tanıttı. Nintendo Switch özellikleri ile şimdiden oyunseverlerin dikkatini çekmeyi başarırken, akıllara takılan soru, "Nintendo Switch fiyatı ne kadar olacak?" oldu. Dönüştürülebilen ve taşınabilen yapısıyla dikkat çeken Nintendo Switch, bu anlamda her an oyunseverlerin yanında bulundurabileceği bir konsol olacak. Peki Nintendo Switch fiyatı ne kadar olacak? Çünkü genel anlamda oyun konsolları yüksek fiyat etiketleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca Nintendo Switch ne zaman çıkacak sorusu da merak konusu...

NİNTENDO SWITCH ÖZELLİKLERİ

Merak uyandıran Nintendo Switch özellikleri ile de merak konusu... Nintendo'nun oyunseverlere yeni armağanı olacak bu konsolun görsellerine baktığımızda şu an için bir akıllı telefon büyüklüğünde ekrana sahip olduğu görülüyor. Nintendo Switch'in en dikkat çeken özelliği hem TV'de hem de kendi başına kullanılabiliyor olması. Konsolun iki adet minyatür kumandası bulunuyor. Bunlar konsola takılabiliyor ve böylece oyun keyfini istediğiniz yere taşıyabilmenizi sağlıyor. Diğer yandan ben büyük ekranda oynamak isterim derseniz o zaman da konsolu TV'nize bağlayarak oyun keyfinizi sürdürebilirsiniz. Nintendo Switch ile çoklu oyuncu deneyimi yaşayabilirsiniz. Birden fazla kumandayı kablosuz konsola bağlayarak kalabalık arkadaş grubuyla eğlenceyi sürdürebilirsiniz.

NİNTENDO SWITCH FİYATI NE KADAR OLACAK, NE ZAMAN ÇIKACAK?

Nintendo Switch fiyatı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Bu yüzden fiyat bilgisi verebilmemiz mümkün değil ancak ne zaman çıkacağı konusunda bilgiler mevcut. Nintendo'nun merakla beklenen oyun konsolu 2017'nin Mart ayında dünya çapında satışa sunulacak.

Bu konsol için nereden oyun temin edileceğine gelince; Nintendo aralarında Activision, Atlus, Bethesda, Capcom, EA, Epic Games, Konami, PlatinumGames, Square Enix, Take-Two ve Ubisoft'un da yer aldığı bir çok oyun geliştiricinin konsol için oyunlarını geliştireceğini duyurdu.

Nintendo Switch tanıtım videosu:


Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler