HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nur Yerlitaş'ın son durumu nasıl, ne ameliyatı oldu?

Nur Yerlitaş son durumu merak ediliyor. Yakalandığı hastalıkla sevenlerini üzen Nur Yerlitaş'ın son durumu belli oldu. Hastaneden taburcu olan Yerlitaş'ın ekranlara dönüp dönmeyeceği de belli oldu.

Nur Yerlitaş'ın son durumu nasıl, ne ameliyatı oldu?

Nur Yerlitaş son durumu ile merak konusu... Göğüs küçültme operasyonu için gittiği hastanede meme kanseri olduğunu öğrenen Nur Yerlitaş'ın son durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Rastlantı eseri hastalığını öğrenen ve sevenlerini üzen Yerlitaş hastaneden taburcu edildi. Peki Nur Yerlitaş'ın son durumu nasıl, ekranlara dönecek mi?

NUR YERLİTAŞ'IN SON DURUMU NASIL?

Meme kanserine yakalanan ve tedavi sürecine başlayan ünlü modacı Nur Yerlitaş tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Yerlitaş taburcu edilmesinin ardından evine dönmedi. Ev ortamının kalabalık olmasından dolayı bir otele yerleşmeyi tercih eden Nur Yerlitaş son durumu hakkında sosyal medyadan paylaşım yaptı. 61 yaşındaki modacı paylaşımının altına düştüğü notta, "Ev ortamının bana iyi gelmeyeceğini düşündüm. Çünkü kalabalık olacaktı. Otelde yanımda hemşirem ve özel bir bakıcım var. Burası bana iyi geldi. Bir süre daha burada kalacağım" ifadelerini kullandı.

EKRANLARA DÖNMEYECEK

TV 8'de ekrana gelen İşte Benim Stilim adlı moda yarışmasında jüri üyesi olan Nur Yerlitaş, ekranlara dönüp dönmeyeceği konusundada açıklamalar yaptı. Yerlitaş konu konuda, "'İşe dönmeyi düşünmüyorum. Artık televizyonda olmayacağım. Ailem izin vermiyor bir şey yapmama. Şimdilerde hayatımı gözden geçiriyorum. Hatalarımı, yanlışlarımı düşünüyorum." dedi.

NUR YERLİTAŞ NE AMELİYATI OLDU?

Modacının sağlık durumunu yakından takip eden sevenleri, "Nur Yerlitaş ne ameliyatı oldu?" ve "Nur Yerlitaş'ın son durumu nasıl?" sorularına yanıt arıyordu. Nur Yerlitaş'ın tedavisi sürecinin olumlu yönde ilerlemesi sevenlerini de mutlu etti. Meme kanseri teşhisi konulmasının ardından tedavi sürecine başlayan ve ameliyat olan Yerlitaş, 20 seans radyoterapi göreceğini söyledi.

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nur Yerlitaş, 11 Ağustos 1955 tarihinde İstanbul'un meşhur Vefa semtinde doğdu. Moda dünyasında saygın bir yeri bulunan Yerlitaş, halk arasındaki bilinirliğine ise televizyon programlarında jüri olarak bulunmasıyla ulaştı.

Kendine has giyim tarzı, tepkileri ve yorumları ile izleyiciler tarafından sevilen Nur Yerlitaş; Bugün Ne Giysem, Bu Tarz Benim ve İşte Benim Stilim gibi moda yarışmalarında jüri üyesi oldu. 61 yaşındaki modacı aynı zamanda Demet Akalın'ın Türkan adlı şarkısı için çektiği klipte de rol almıştı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler