HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe ile Athena Gökhan tarışması... Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz arasında ırkçılık tartışması mı yaşandı?

O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz tartıştı iddiası gündemi sarstı. Söylenenlere göre Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz ırkçılık tartışması yüzünden tartıştı. O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe ne dedi? İşte detaylar...

O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe ile Athena Gökhan tarışması... Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz arasında ırkçılık tartışması mı yaşandı?

O Ses Türkiye yeni sezona geçtiğimiz günlerde başladı. Bu sene O Ses Türkiye yeni sezon jürisinde Yıldız Tilbe de yer aldı. O Ses Türkiye Yıldız Tilbe ile şenlenirken kamera arkasında gerilim yaşandığı iddia edildi. O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz arasında ırkçılık tartışması yaşandığı söylenenler arasında. Peki O Ses Türkiye'de neler yaşandı? Yıldız Tilbe ne dedi?

Cengiz Semercioğlu’nun köşesine taşıdığı bu gerilimin sebebinin ırkçılık konusu olduğu belirtildi. O Ses Türkiye'de yarışmaya Balkan müziği söyleyen bir kadın katılır ve tek dönmeyen Yıldız Tilbe olur. Yıldız Tilbe yarışmacının Türk olduğunu görünce ben seni yabancısın sandım. Türk olduğunu bilsem dönerdim der. Bu söz üzerine Gökhan Özoğuz “Bu yarışmaya yabancılar da geliyor, niye dönmezdin ki” diyerek Yıldız'a itiraz eder. Yıldız Tilbe de “Burası O Ses Türkiye, ben Türk arıyorum. Burası O Ses İngiltere değil, öyle olsaydı İngiliz arardım” deyince Gökhan’a cevap verir. Gökhan ise bu söz üzerine “Sen o zaman Kürtlerin yarışmasına da itiraz edersin” diyerek tepki gösterir. Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz arasında yaşanan tartışmaya Acun Ilıcalı müdahale eder. Ve çekimler iptal olur.

YILDIZ TİLBE KİMDİR?

Yıldız Tilbe 16 Temmuz 1966 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Annesinin adı Altun, babasının adı Ali...Çok küçük yaşlardan itibaren şarkı söylemeye başladı. 1991 yılının sonlarında kendisini dinlemeye gelen Sezen Aksu’nun daveti üzerine İstanbul’a gelerek Minik Serçe’nin vokalisti oldu. İstanbul’da bir süre çalıştıktan sonra ‘Delikanlım’ isimli albümüyle müzik piyasasına güçlü bir giriş yaptı. "Delikanlım" albümünden sonra yayınladığı "Dillere Destan" (1995) albümüyle ses getiren Yıldız Tilbe sonraki yıllarda da birçok başarılı işe imza attı. Kendi sesiyle klasikleşen şarkıları kadar birçok ünlü isme verdiği eserlerle de dikkat çeken Tilbe, müzik piyasasına adını altın harflerle yazdırdı.Ünlü sanatçı Ekim 2017 itibarıyla, Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından O Ses Türkiye’de jüri koltuğuna oturdu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler