HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ODTÜ’de yol çalışması protestolara rağmen sabaha kadar sürdü

Kurban Bayramı nedeniyle ara verilen ve Ankara'nın batı yakasının trafiğini rahatlatması planlanan Anadolu Bulvarı'nı Konya Yolu'na bağlayacak yol çalışmalarına önceki gece hız verildi.

ODTÜ’de yol çalışması protestolara rağmen sabaha kadar sürdü

ANKARA (CİHAN)- Çok sayıda belediye aracıyla yapılan çalışma, protestolara rağmen sabaha kadar sürdü.

Eskişehir Yolu'nun yükünü hafifletecek Anadolu Bulvarı'nı Konya Yolu'na bağlayacak yol çalışmalarına bayram nedeniyle ara veren belediye, gece yarısı çok sayıda iş makinesi ve ağaç kesim araçlarıyla devam etti. Farklı noktalardan projenin yapılacağı alana giren ekipler çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdü. Çalışmalar sırasında toplanan bazı ODTÜ'lü öğrenciler ile mahalle sakinleri ise çalışmaları engellemek istedi. Çevik Kuvvet ekiplerinin destek verdiği yol çalışması sırasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Polis, belediyenin çalışmasına engel olmak isteyen ve taşla saldıran göstericilere tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Protestolar devam ederken, Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri de çalışmalarına hız verdi.

Sabaha kadar süren çalışmanın ardından projenin büyük bir bölümü tamamlandı. Yapılan çalışma gün ağarınca ortaya çıktı. Eskişehir Yolu üzerinden bakıldığında büyük bir alanın ağaçlardan temizlendiği görüldü. Yolun bir ucundan diğer ucunun görünmesi dikkat çekti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler