HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2015 yılı Güz dönemi AÖF sınav sonuçları www.anadolu.edu.tr'de

Merakla beklenen AÖF sınav sonuçları açıklandı. AÖF sınav sonuçlarına ulaşmak isteyen öğrenciler www.anadolu.edu.tr adresinden, başarı durumlarını öğrenebiliyorlar.

2015 yılı Güz dönemi AÖF sınav sonuçları www.anadolu.edu.tr'de

24-25 Ocak tarihlerinden AÖF Güz dönemi final sınavları gerçekleştirilmişti. Sınavların tamamlanmasının ardından önce AÖF soru ve cevaplarının yayınlanmasını bekleyen öğrenciler, bir süredir ise AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı günü bekliyorlardı. Açıköğretim Fakültesi'nin internet sitesinde resmi bir açıklamanın bulunmamasından dolayı öğrenciler merak eçerisindeydi ancak Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney'den açıklama yapılmış ,sonuçların 12 Şubat 2015'te açıklanacağını belirtilmişti. Sonunda öğrencilerin bir süredir merakla bekledikleri AÖF sınav sonuçları açıklandı ve resmi siteden öğrencilerin erişimine açıldı. AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler internet sitesine akın ettiler.

AÖF sınav sonuçlarına ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ayrıca AÖF soru ve cevaplarına ulaşmak isteyenler için de gereken bağlantı aşağıda yer almaktadır.

AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler AÖF Bahar Dönemi kayıt işlemlerini beklemeye koyuldular. Akademik takvime göre kayıt yenileme işlemleri 23 Şubat tarihinde başlayacak. Bu tarihte başlayan AÖF kayıt yenileme işlemleri 02 Mart 2015 Pazartesi günü mesai saati bitiminde sona erecek.

AÖF Güz Dönemi AÖF final sınavları 24-25 Ocak tarihinde yapıldı. Öğrenciler AÖF final sınavlarının ardından tatile girdi. Soru ve cevaplarını kontrol etme fırsatı bulacak olan öğrenciler AÖF soru ve cevaplarına T.C. kimlik numarası veya e-posta adresi ve şifreleriyle erişebilecek.

AÖF SINAV TARİHLERİ

Bu yıl AÖF Güz Dönemi ara sınavlarını 6-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirdi. Güz Dönemi'ni tamamlayacak olan Güz Dönemi dönem sonu sınavları ise 24-25 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleştirildi ve bu sınavların tamamlanmasıyla Güz Dönemi tamamlanmış olacak. Ardından ise Bahar Dönemi ara sınavları yapılacak. Bu sınavların yapılacağı tarih ise 18-19 Nisan 2015 olarak belirlenmiş durumda. Bahar Dönemi dönem sonu sınavları ise 23-24 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Belirtilen sınavların sonunda eğitim dönemi sona erecek. Milletvekili seçimleri nedeniyle Bahar Dönemi Ara sınavları 25-26 Nisan'dan 18-19 Nisan'a çekildi. Bahar Dönemi finalleri ise 6-7 Haziran'dan 23-24 Mayıs tarihine alındı. Seçim nedeniyle kayıt yenileme tarihlerinde de değişikliğe gidildi.

AÖF BAHAR DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMDE DEĞİŞEN TARİHLER

Kayıt Yenileme/Ekle-Sil

Af Kapsamında Kayıt

Ara Sınav

Dönem Sonu Sınavı

2014-2015 Öğretim Yılı Tek Ders Sınavı

Ara Sınav İçin Sınav Merkezi Değişikliği

Dönem Sonu Sınavı İçin Sınav Merkezi Değişikliği

AÖF SORU VE CEVAPLARI

2001 yılından bu yana AÖF sınav soru ve cevaplarını e-Kitap formatında öğrencilere paylaşıyor. Bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi AÖF soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sistemi üzerinden öğrencilerle paylaşıldı. Öğrenciler T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak sisteme girip hem bu yıl ki, hem de geçmiş yıllardaki sorulara erişebiliyorlar.

AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARINA NASIL ULAŞILIR?

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası: için tıklayınız) "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

Sınav Geçme Notları:

84 – 100 AA 4,00 Geçti

77 – 83 AB 3,70 Geçti

71 – 76 BA 3,30 Geçti

66 – 70 BB 3,00 Geçti

61 – 65 BC 2,70 Geçti

56 – 60 CB 2,30 Geçti

50 – 55 CC 2,00 Geçti

46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti

40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti

33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

0 – 32 FF 0,00 Kaldı

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler