HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğretim üyeleri için ilginç kriter!

Giresun Üniversitesi’ne öğretim üyeleri alınacak.

Öğretim üyeleri için ilginç kriter!

Ancak alınacak öğretim üyelerinden bazılarının alanları özelinde “Anastrazolün sıçan testisi üzerindeki etkisi alanında çalışması olmak”, “Siyasal modernleşme ve seçkinler konuları üzerine çalışmaları olmak” gibi koşulları yerine getirmesi gerekecek.

Giresun Üniversitesi’ne birçok alanda öğretim üyesi alınacak. Alınacak öğretim üyelerinden bazılarının alanlarında “Anastrazolün sıçan testisi üzerindeki etkisi alanında çalışması olmak”, “Siyasal modernleşme ve seçkinler konuları üzerine çalışmaları olmak” gibi koşulları yerine getirmeleri gerekiyor.

Giresun Üniversitesi Rektörlüğü’nün Resmi Gazete’deki ilanına göre üniversite birimlerine YÖK ve devlet memurları yasaları uyarınca öğretim üyesi alınacak. Başvurular 15 gün içinde yapılacak. Alınacağı belirtilen kişilerde aranacak bazı şartlar ise şöyle olacak:

“Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Üroloji Anabilim Dalı Bölümüne bir Yardımcı Doçent: Anastrozolun rat (sıçan) testisi üzerine etkisi alanında çalışması olmak.
Eğitim Fakültesi, Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Bölümüne bir Doçent: Yeni Türk Edebiyatı anabilim dalında doçent unvanını almış olup, roman türü üzerine çalışmaları olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Türk Halk Edebiyatı Anabilim Dalı Bölümüne bir Yardımcı Doçent: Halk Bilimi alanında doktora yapmış olup, karşılaştırmalı Türk destanları üzerine çalışması olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Türk Halk Edebiyatı Anabilim Dalı Bölümüne bir Yardımcı Doçent: İlgili alanda doktorasını yapmış olup, âşıklık geleneği üzerine çalışmaları olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Uygulamalı Sosyoloji Anabilim Dalı Bölümüne bir Yardımcı Doçent: Siyasal modernleşme ve seçkinler konuları üzerine çalışmaları olmak.
Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Mimari Restorasyon Programına bir Yardımcı Doçent: Ekolojik odun anatomisi, odun fiziği ve mekaniği üzerine çalışmaları olmak.” (ANKA)

Güncel haberler


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler