HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Markafoni'de okul alışverişlerinde fırsatlar devam ediyor

Seçkin markaları kullanıcılarıyla buluşturan Markafoni'de fırsatlar sürüyor. Markafoni, okul öncesi alışveriş yapacak kullanıcılarına seçkin markaların ürünlerini avantajlı fiyatlarla sunuyor.

Markafoni'de okul alışverişlerinde fırsatlar devam ediyor

Markafoni yeni kampanyası 'Haydi Okula' ile sizleri yepyeni fırsatlarla buluşturuyor. Yeni eğitim-öğretim yılının başladığı ve okulların açıldığı bu dönemde okula gidecek çocuklarına okula yönelik alışveriş yapacak veliler Markafoni'nin yeni kampanyası ile istedikleri ürünleri uygun fiyata satın alma şansına sahip olacaklar. 17 Ağustos 2015 tarihinde başlayan kampanya 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek ve öğrenci velileri kaliteli malzemeleri avantajlı fiyatlarla satın alabilecekler. Kampanya kapsamında okulla ilgili her şeyi bulmak mümkün. Defterden silgiye, çantadan kaleme kadar çok sayıda kırtasiye malzemesi ve çalışma odalarının vazgeçilmez malzemeleri sizleri bekliyor. Dünyaca ünlü markaları sizlerle buluşturan Markafoni, bu kampanyası ile velileri mutlu ederken, öğrencilerin okula eksiksiz başlamasına yardımcı oluyor.

Markafoni'de Ders Zili Çalıyor! Markafoni'de okullara hazırlık döneminde kalem ve yazım gereçleri alanında bir dünya devi olan, dünyanın en eski yazım gereçleri firması Faber-Castell markalı ürünlerde indirimler sürecek. Ancak kampanya kapsamında sadece Faber Castell değil, çok sayıda markanın ürünleri indirimli fiyatlarla Markafoni'de, kullanıcılarla buluşacak. Stabilo, Tratto, Hi-Text, Mikro, Bic, Pensan, Pentel, Edding, Adel, Rotring, Noki, Tombow, Pilot, Uniball, Snowman, Shuter, Pelikan, Maped, Notte, Mead, Monami, Pritt, Südor, Pattex, Uhu, Scotch, Mas, Peligom, Ve-Ge, Duck, Comix, Leitz, Esselte, Bayındır, Max, Ops, Casio, Tipp-Ex, 3M, Cassa, Oki, Spectra, Asil, Hatas gibi markaların ürünlerini de tıpkı Faber Castell'de olduğu gibi avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Böylece çocuğunuzun defter, silgi, kalemler, kalemtraş, boya, makas, oyun hamuru, aksesuar, zımba ve delgeç, uç, dosya, yapıştırıcı gibi ihtiyaçlarının tamamını Markafoni'den karşılayabilirsiniz. Ayrıca tek tek uğraşmak istemezseniz ihtiyaçlarının tümünün içerisinde yer aldığı hazır paketleri satın alabilirsiniz.

Bu kampanya kapsamında sadece ilkokul öğrencileri için değil, üniversite seviyesinde okuyan öğrenciler için de çok sayıda ürün mevcut. Yeni bir okul çantası almak isteyenler, hem okulda hem de hayatın akışı içerisinde kullanabilecekleri kaliteli markalara ait çantaları indirimli fiyatlarla satın alabilecekler. Henüz okul çağının başında olanlar ise dünyaca ünlü kahramanlar Barbie, Angry Birds, Cars, Winx, Hello Kitty ve dahası ile renklenen okul çantalarını Markafoni'den satın alabilecekler. Diğer yandan Eatpak ile Okul Günleri kampanyası kapsamında gençlerin en çok tercih ettiği bel ve sırt çantası markası Eatpak marka ürünlerde de avantaj sizleri bekliyor.

Peki çantalar, kırtasiye malzemelerini aldık. Peki bitti mi? Bütün gün boyunca ayaklarınızın ayakkabılarınızın içinde olacağını düşündüğümüzde ayak sağlığı da öğrenciler için oldukça önemli. İlkokul çağındaki çocuklarınız için Avusturya'nın ünlü çocuk ayakkabısı markası Superfit'in ayak sağlığını önemseyen ayakkabılarını uygun fiyata satın alabilirsiniz. Öte yandan şık tasarımlarıyla gençler dahil herkesin beğenisini kazanan Dexter marka ayakkabılar da Markafoni'de.

ÇALIŞMA ODASI VE DEKORASYON ÜRÜNLERİ

Son olarak öğrenciler için çalışma odaları düşünen aileler Türkiye'nin demonte mobilya üreticilerindan Adore'nin sandalye, masa, sehpa, saklama kutusu gibi ürünlerine, birbirinden renk tasarımlarıyla dikkat çeken Decortie marka dekorasyon ürünlerine yine indirimli fiyatlarla Markafoni'den alabilecekler. Ayrıca öğrenci evlerinde yaşam alanlarını daha konforlu hale getirecek pek çok ürün de Markafoni'de sizleri bekliyor.

MARKAFONİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler