HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

On Numara sonuçları 18 Eylül: Kupon sorgulama için tıklayın!

On Numara sonuçları şanslı rakamları ile birlikte açıklandı. Milli Piyango İdaresi, canlı yayında resmi olarak şanslı kupon rakamlarını belirledikten sonra On Numara oyuncuları, kupon sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilmek adına internette araştırma yapıyorlar. Haberimizden On Numara sonuçları ile ilgili tüm detayları öğrenebilir, Kupon sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

On Numara sonuçları 18 Eylül: Kupon sorgulama için tıklayın!

On Numara sonuçları, canlı çekilişin ardından kamuoyuna duyuruldu. Pazartesi gecelerinin değişmez oyunu ve şansın en yüksek olduğu On Numara'da 22 rakam arasında 10 rakamı tahmin edebilen oyuncular ikramiyeyi kazanmaya hak kazanıyor. 5 farklı sütun ile oynanan On Numara'da herhangi bir sütun kotası bulunmuyor. 10 bilenler büyük ikramiye, hiç bilemeyenler ise ortalama 3 liralık 'amorti' olarak adlandırabileceğimiz ikramiyeyi kazanabiliyorlar.
On Numara oyununda, 10 bilenler 150 bin TL ile 300 bin TL arasında ikramiye kazanabiliyorlar. Elbette bu durum, 10 bilen kişi sayısına göre açıklanan büyük ikramiye tutarına bağlı olarak her hafta değişiyor.

Günün ikramiye bilgileri: toplam1 milyon TL genel ikramiye ve 291 bin TL büyük ikramiye açıklandı.

On Numara çekiliş sonuçları ile ortaya çıkan şanslı rakamlar: 7 9 10 13 14 15 17 18 24 26 27 31 36 37 47 48 56 63 67 68 75

ON NUMARA SONUÇLARI 18 EYLÜL 2017: ON NUMARA'DA DEVİR YOK, İKRAMİYE VAR

  1. haftasını geride bırakan On Numara oyunu, aylardır devretmiyor ve böylece en fazla kazandıran şans oyunlarından bir tanesi oldu. Pazartesi gecesi saat 21.15'teki canlı çekilişin ardından, Milli Piyango İdaresi ve noter yetkilileri sonuçları resmileştirdikten sonra mpi.gov.tr adresi üzerinden On Numara sonuçları ile ortaya çıkan ikramiye dağılımlarını duyuruyorlar. On Numara sonuçları, ikramiye dağılımları ile birlikte şu şekilde:

10 bilen kişi sayısı 10, ikramiye bölünerek kişi başına 72.968 bin TL olarak açıklandı. 9 bilenler, 1.649 TL, 8 bilenler 99,85 TL, 7 bilenler 19 TL, 6 bilen kişiler 3,60 TL ve son olarak hiçbir rakamı bilemeyen oyuncular da 3,20 TL kazandı.

ON NUMARA OYUNU HAKKINDA HER ŞEY!

Oyunun Özellikleri

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan,

çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır. On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler,

8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve MPİ Şubeleri,

10 bilenlerin ikramiyeleri Genel Müdürlükçe ödenmektedir.

On Numara oyununda dağıtılacak olan ikramiye miktarı, o hafta elde edilen hasılattan belirlenmektedir. Çekilen numaraları bir grupta bilen çıkmaması halinde, bu grup için ayrılan ikramiye bir üst gruba ait ikramiyeye eklenmektedir. Ancak, çekiliş yapılan hafta 10 bilen çıkmaz ise bu grubun ikramiyesi bir sonraki hafta 10 rakamı bilenlere dağıtılmak üzere devredilmektedir.

On Numara oyununa 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

On Numara oyununda, çekiliş tarihinden itibaren 1 (bir) yıl içinde ibraz edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve ödenmez.

On Numara oyunundan elde edilecek gelir, İdaremizin diğer tüm oyunlarında olduğu gibi kanunlarla belirlenen faaliyetlere kaynak olarak aktarılmaktadır. Bunlar; Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Türkiye'nin Tanıtımı, Olimpiyat Oyunları ile Savunma Sanayii Destekleme Fonu'dur.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler