HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

On Numara sonuçları 7 Ağustos 783. hafta çekilişleri! Kupon sorgulama için tıklayın

On Numara sonuçları, epeydir devirsiz haftalar geçirdi. On Numara'da bu akşam için 170 bin TL'ye yakın büyük ikramiye duyuruldu ve birazdan açıklanacak olan On Numara sonuçları ikramiye listesi ile birlikte tüm detayları öğreneceğiz. 7 Ağustos akşamı belirlenen On Numara sonuçları, 783. hafta çekilişlerini lanse etti. Oyuncular, On Numara'da 22 rakam arasından 10 rakamı bildikleri takdirde büyük ikramiyeyi kazanabiliyorlar. Bakalım On Numara sonuçları 7 Ağustos tarihine neler getirmiş?

On Numara sonuçları 7 Ağustos 783. hafta çekilişleri! Kupon sorgulama için tıklayın

On Numara sonuçları uzun zamandır devretmiyor ve bu haftada da büyük bir katılım ile devirsiz bir hafta geçirileceği tahmin ediliyor. Az önce, yani saat 21.15 civarında Milli Piyango İdaresi, On Numara sonuçları için ilk duyuruyu geçti ve şanslı rakamlar belli oldu. Bu rakamların arasından 10 rakamı birden bilmeyi başarabildiyseniz, büyük ikramiye olan 170 bin TL'yi kazanabilirsiniz.

783. HAFTA ON NUMARA SONUÇLARI

On Numara sonuçları şimdilik sadece şanslı rakamları ile birlikte belli oldu. Eğer ekrandaki rakam ile biletinizdeki rakamlar tutuyorsa; üstelik 10 rakam birden uyuyorsa; ortalama 200 bin TL'lik ikramiye kazandınız. 9 bilen kişi içerisindeyseniz, 2.400 TL'lik ikramiye kazanacaksınız.

On Numara birden bilen kişi sayısı 2, büyük ikramiye 138 bin TL. 9 bilenler 87 ile geçtiğimiz haftayı geçti ve 2 bin TL'lik ikramiye kazandılar. 8 bilen kişi sayısı 1.666 kişi oldu ve 111 TL'lik ikramiye kazandılar. 7 bilen kişi sayısı 16.990, ikramiye tutarı ise 20 TL. 6 bilen kişi sayısı 99.652, ikramiye tutarı ise 3,75. Son olarak bilemeyen kişilerde ikramiye kazandı: 3,30 TL!
Bu hafta, On Numara oyunu 783. hafta sonuçlarını duyuracak. Geçtiğimiz hafta On Numara sonuçları, 2 kişi 10 bilen çıkarmış 77 kişi de 9 bilen çıkarmıştı. Büyük ikramiye yaklaşık 400 bin TL idi.

ON NUMARA OYUNUNUN DETAYLARI

Oyunun Özellikleri

İdaremizce 06.08.2002 tarihinden itibaren yeni bir on-line Sayısal Oyun daha oynatılmaya başlatılmıştır.

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır. On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler,

8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve MPİ Şubeleri,

10 bilenlerin ikramiyeleri Genel Müdürlükçe ödenmektedir.

On Numara oyununda dağıtılacak olan ikramiye miktarı, o hafta elde edilen hasılattan belirlenmektedir. Çekilen numaraları bir grupta bilen çıkmaması halinde, bu grup için ayrılan ikramiye bir üst gruba ait ikramiyeye eklenmektedir. Ancak, çekiliş yapılan hafta 10 bilen çıkmaz ise bu grubun ikramiyesi bir sonraki hafta 10 rakamı bilenlere dağıtılmak üzere devredilmektedir.

On Numara oyununa 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

On Numara oyununda, çekiliş tarihinden itibaren 1 (bir) yıl içinde ibraz edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve ödenmez.

On Numara oyunundan elde edilecek gelir, İdaremizin diğer tüm oyunlarında olduğu gibi kanunlarla belirlenen faaliyetlere kaynak olarak aktarılmaktadır. Bunlar; Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Türkiye'nin Tanıtımı, Olimpiyat Oyunları ile Savunma Sanayii Destekleme Fonu'dur.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler