HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ordu Valisi korumalarını değiştirdi

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, izin dönüşü korumalarını değiştirdi. Vali Konağı’ndaki korumaların yerine de sigara kullanmayan polis memurları görevlendirildi.

Ordu Valisi korumalarını değiştirdi

Kütahya Valililiği’nden Valiler Kararnamesi ile geçen Mayıs ayında Ordu Valiliği görevine atanan Kenan Çiftçi, 15 Ağustos’ta 10 günlük izne ayrılarak memleketi Düzce’ye tatile gitti. Kendisinin izne ayrılmasıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü’nün oluru ile Özel Kalem Müdürü Hasan Selvi de bilgilendirilerek korumaları da izne çıktı.

İZİNDEN DÖNDÜĞÜNDE GÖREMEDİ

Ancak Vali Çiftçi, 10 günlük iznini yarıda kesip bir hafta sonra Ordu’ya geri döndü. Çiftçi, geldiğinde korumalarını göremeyip izinde olduğunu öğrenince 4 korumasını da değiştirdi. Değiştirilen korumalar Koruma Şubesi’nde görevlendirildi.

KADIN POLİS KORUMA ŞOFÖRÜ

Vali Çiftçi, ayrıca geçen Temmuz ayında eşi Habibe Çiftçi’nin talebi üzerine Vali Konağı’ndaki 3 koruma polisini de değiştirdi. Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi tarafından değiştirilen korumaların yerine konağa talep üzerine sigara içmeyen polisler gönderildi. Habibe Çiftçi’ye ayrıca kadın polis koruma şoförü de tahsis edildi. (DHA)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler