HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Örümcek Adam’la tanışmak için son iki gün

Marvel’in en sevilen süper kahramanlarından Örümcek Adam’la tanışmak için geri sayım başladı. Disney Türkiye ve Armağan Oyuncak işbirliği ile gerçekleştirilen yarışma 1 Mart’ta sona eriyor.

Örümcek Adam’la tanışmak için son iki gün

Armağan Oyuncak’ın Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirilen Muhteşem Örümcek Adam yarışmasına katılmak ve Örümcek Adam’la tanışma fırsatını yakalamak isteyenlerin _**www.facebook.com/ArmaganOyuncak

**_ sayfası üzerindeki ‘Muhteşem Örümcek Adam’ yarışma butonuna tıklayarak kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kostümlü ya da oyuncaklarla çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Örümcek Adam hayranları hem Örümcek Adam temalı ürünlerden oluşan büyük bir hediye paketi kazanma, hem de sevilen kahramanla keyifli bir gün geçirme şansını yakalıyor.

Türkiye çapında tüm Örümcek Adam hayranlarının her geçen gün daha çok ilgi gösterdiği yarışmada, her hafta en çok ‘beğeni’ alan üç yarışmacı Örümcek Adam temalı ürünlerden oluşan büyük bir hediye paketiyle ödüllendiriliyor. 1 Mart’a kadar devam eden yarışmanın ardından kazananlar Örümcek Adam’la tanışmak ve hediyelerini teslim almak üzere İstanbul’daki belirli Armağan Oyuncak mağazalarına davet edilecek.

Ayrıca yarışmanın sonunda paylaşılan tüm fotoğraflar ‘Jüri Özel Ödülü’ kapsamında tekrar değerlendirilecek ve Örümcek Adam kazanan fotoğrafın gönderildiği Anadolu ilini ziyaret ederek hayranlarıyla buluşacak.

Marvel’in en sevilen süper kahramanı Örümcek Adam’ın heyecan dolu maceralarını Türksat 4A uydusu üzerinden şifresiz yayınlanan Disney Channel’da haftanın her günü izleyebilirsiniz.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler