HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmanlı Ocakları Başkanı: Kılıçdaroğlu'nun zoruna mı gitti

Anadolu Ajansı’na konuşan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdülkadir Canpolat, “Aramızda ülkücü, Alevi, solcu, Büyük Birlik'çi, Saadet'çi kardeşlerimiz de var” dedi.

Osmanlı Ocakları Başkanı: Kılıçdaroğlu'nun zoruna mı gitti

Abdülkadir Canpolat, hemen ardından ekledi: "Osmanlı Ocakları olarak 'AK Parti'ye oy vereceğimizi' açıklamamız CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun zoruna mı gitti?"

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdülkadir Canpolat, "Biz sadece AK Partili kardeşlerimizle bu çatı altında bir ve beraber değiliz. Aramızda ülkücü, Alevi, solcu, Büyük Birlik'çi, Saadet'çi kardeşlerimiz de var. Doğruyu gören herkes kendine geliyor, kendine gelen de Osmanlı Ocakları'nda kendini buluyor" dedi. Osmanlı Ocakları Havza Şubesi'nin açılışı nedeniyle düzenlenen törende dua edildi ve Kur'an-ı Kerim okundu.

'OSMANLI MEDENİYETİ YAŞANMALI'

Canpolat, burada yaptığı konuşmada, Osmanlı medeniyetinin ya yaşanması ya da yaşatılması gerektiğini söyledi. "Osmanlı medeniyeti o denli büyük bir medeniyet ki ülkemizde olduğu gibi dünyada da arzu edilmekte" ifadesini kullanan Canpolat, Fatih ve Yavuz'un izini takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında yüründüğü takdirde bu medeniyetin kaçınılmaz olacağını kaydetti.

'KILIÇDAROĞLU'NUN ZORUNA MI GİTTİ'

"Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmanlı Ocaklarını kurdurdu" iddialarının gerçek dışı olduğunu vurgulayan Canpolat, şöyle konuştu: "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın böyle bir şeye ihtiyacı var mı? Biz sadece AK Parti'li kardeşlerimizle bu çatı altında bir ve beraber değiliz. Aramızda ülkücü, Alevi, solcu, Büyük Birlik'çi, Saadet'çi kardeşlerimiz de var. Doğruyu gören herkes kendine geliyor, kendine gelen de Osmanlı Ocakları'nda kendini buluyor. AK Parti Osmanlı medeniyetine sahip çıkıyor biz de bunu tespit ediyorsak bu yüzden de Osmanlı Ocakları olarak 'AK Parti'ye oy vereceğimizi' açıklamamız CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun zoruna mı gitti, ne olduysa 'IŞİD'ci' diyor bize. Diğer taraftan Devlet Bey diyor ki 'Bunlar Bizansın varisi'. Buradaki tabelalardan, verilen mesajlardan hiç Bizansın varisi gibi bir şey çıkmıyor."

'BİRİLERİ DÜĞMEYE BASTI'

Canpolat, HDP'den de kendilerine yönelik saldırı iddiasının dile getirildiğini anımsatarak "Sanki bir müttefiklik var burada. Hepsi aynı zamanda, eş zamanlarda HDP, MHP ve paralel yapı, birileri düğmeye bastı. Osmanlı Ocakları ile ilgili bir rahatsızlık var" ifadelerini kullandı. Açılış törenine Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'ın yanı sıra kuruluşun yetkilileri katıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler