HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmanlıspor Fenerbahçe maç özeti, goller ve tartışmalı pozisyonlar: FB'ye hem puan hem sakatlık şoku!

Osmanlıspor Fenerbahçe 1-1 beraberlik ile sonuçlandı! Fenerbahçe 7. dakikada golü buldu ve üstünlüğünü maç sonuna kadar sürdürdü ama 89. dakikada yediği gol ile yıkıldı ve ancak 1 puan alabildi. Peki Fenerbahçe'nin Süper Lig puan durumundaki pozisyonu nedir? İşte Osmanlıspor Fenerbahçe maç özeti, goller ve maçtaki tartışmalı pozisyonlar...

Osmanlıspor Fenerbahçe maç özeti, goller ve tartışmalı pozisyonlar: FB'ye hem puan hem sakatlık şoku!

Fenerbahçe büyük rakiplerinden topladığıpuanlardan sonra ligin son sıralarında yer alan Osmanlıspor'a 2 puan kaptırdı. Fenerbahçe Osmanlıspor maçı 1-1 berabere biterken Fenerbahçe puanını 17'ye Osmanlıspor da 8'e çıkardı. Fenerbahçe maçın başında bir gol buldu ama devamını getiremedi ve 89. Dakikada kalesinde gördüğü gol ile 1 puana razı oldu. İşte Osmanlıspor Fenerbahçe maçı özet, goller, tartışmalı pozisyonlar, puan durumu ve Aykut Kocaman ile ilgili gelişmeler...

Osmanlıspor Fenerbahçe maç özeti ve tartışmalı pozisyonlar için tıklayınız

5 KASIM SÜPER LİG PUAN DURUMU

Fenerbahçe 11 maç sonucunda 17 puanda 6. sırada yer alıyor. Ancak henüz bu hafta maç yapmamış olan Göztepe, Akhisarspor, Sivasspor ve Yeni Malatyaspor takımları galibiyet aldıkları taktirde Fenerbahçe'yi geçebilirler. Sarı lacivertlilrin lider Galatasaray ile puan farkı ise 9.

FENERBAHÇE'DE MEHMET TOPAL KADRO DIŞI

Fenerbahçe'de hafta içinde Aykut Kocaman ile ilgili çıkan olumsuz haberler ve üst üste gelen başarısız sonuçların ilk faturası Mehmet Topal'a kesildi. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu sezon başından beri kötü bir performans sergilerken forma şansı bulamadığı için Aykut Kocaman'a tepkili olduğu öğrenildi. Süre almakta zorlanan Mehmet Topal’ın bu durumu davranışlarına da yansıtttığı ve bu nedenle kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

AYKUT KOCAMAN İSTİFA EDECEK Mİ?

Fenerbahçeli taraftarlar alınan başarısız sonuçlardan sonra Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocamın'ın istifa edip etmeyeceğini merak ediyorlar. Kocaman yaptığı açıklamada kendi adına gerekeni yapacağını söyledi:

"11 maç, 17 puan. Fenerbahçe'nin gücünün çok altında bir durum. Ciddi bir başarısızlık. Başarıda ve başarısızlıkta herkesin payı vardır. Burada da önce kendi tarafıma bakıyorum. Kendi tarafıma ve oyunculara bunu söylemek lazım. Bu seviyedeki oyuncu grubunun, 3-4 senede yapacağı hataları 13-14 maçta gördük. Bir yerden sonra olmuyor, kırıldı. Ciddi bir başarısızlık var. Bunun bir faturası var, kendi adıma gerekeni yapacağım. Herkes görecek. Fenerbahçeliler rahat olsun."

FENERBAHÇE'DE SAKATLIK VE CEZA ŞOKU

Ankara'da maçın 51. dakikasında Fenerbahçeli Alper Potuk gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düştü. 57. dakikada ise Fenerbahçe'de bu kez savunma oyuncusu Luis Neto sarı kart gördü ve Alper Potuk'tan sonra cezalı duruma düşen bir diğer isim oldu. Milli aranın ardından Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de Alper Potuk ve Luis Neto forma giyemeyecek.

OSMANLISPOR FENERBAHÇE MAÇINDAN DAKİKALAR

90' MAÇ BİTTİ! Fenerbahçe'de çöküş sürüyor. Sarı-lacivertli ekip 80 dakika üstün götürdüğü mücadelede Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalıyor.
90' Giuliano'dan pası alan Janssen ceza sahası dışından vurdu, top üstten auta gitti.
90' Başkent'te Fenerbahçe tribününden Teknik Direktör Aykut Kocaman ve oyunculara tepki sesleri yükseliyor.
90' Bu arada karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave edildi.
90' Fenerbahçe'de Nabil Dirar yerini Roberto Soldado'ya bıraktı.
89' GOL! DENGE ELDİ! Şener'in hatasıyla rakip yarı alanda topu kapan Pinto, soldan bindiren Payam'ı gördü. Onun arka direğe doğru çevirdiği top Volkan'dan sekti ve arkasındaki Umar bu topu tamamlayarak ağlara yolladı: 1-1
88' Sarı Kart Volkan Demirel
87' Osmanlıspor artık savunma güvenliğini tamamen ikinci plana atarak beraberlik golü için bastırmaya başladı.
86' Osmanlıspor'da Raheem Lawal yerini Payam'a bıraktı.
85' DİREKTEN DIŞARI! Serdar Gürler'in kullandığı serbest vuruşta Numan çok iyi yükseldi, onun kafasında direğe çarpan top oyun alanı dışına gitti.
84' Vrsajevic sağ köşe gönderinin hemen önünde Ozan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Osmanlıspor yarım korner sayılabilecek bir serbest vuruş kazandı.
82' Maçta son bölüme girilirken Osmanlıspor beraberlik için baskıyı artırdı.
81' Musa Çağıran ceza alanı dışından vurdu, top üstten auta gitti.
80' Sağ kanattan Vrsajevic'in geliştirdiği atakta ceza alanı içinde Serdar Gürler gelişine vurdu, top savunmadan geri döndü.
79' Fenerbahçe'de Roman Neustadter, umut vadeden atağı kestiği gerekçesiyle sarı kart gördü.
77' Janssen ceza sahası dışından sol ayağıyla vurdu, Hakan Arıkan köşeye giden topu iki hamlede güçlükle kontrol etti.
76' Geçtiğimiz günlerde Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından futboldan 6 ay men cezasına çarptırılan Özer Hurmacı, bu cezasını ligin ikinci yarısından itibaren çekeceği için bugün forma giyebiliyor.
75' Osmanlıspor'da Josue yerini Özer Hurmacı'ya bıraktı.
74' @Optacan: Fenerbahçe şu ana dek 11 köşe vuruşu kazanırken Osmanlıspor adına bu rakam 6...
73' Fenerbahçe sağ kanattan bir köşe vuruşu daha kazandı. Sarı-lacivertliler bu sezon ligde en fazla köşe vuruşu kazandığı maçı oynuyor.
71' Osmanlıspor'da Regattin yerini Doukara'ya bıraktı.
70' Fenerbahçe, maçın son 20 dakikasına 1-0'lık üstünlükle giriyor.
69' Josue'nin sol kanattan kullandığı serbest vuruşta kale alanı içinde Neustadter ters bir vuruş yaptı, top üstten dışarı çıktı.
68' Fenerbahçe'de Şener Özbayraklı, Serdar Gürler'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.
67' Sağ çaprazda topu alan Regattin, uzak mesafeden kaleyi denedi. Volkan, üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol etti.
66' Oyun bu bölümde tempo kazandı, iki takım da hızlı ataklarla etkili oluyor.
64' MÜTHİŞ ŞUT! Sol kanattan son çizgiye inen Serdar Gürler'in içeriye çevirdiği topu ceza alanı ön çizgisinde Josue göğsüyle indirdi ve çok sert bir şut çıkardı, top direğin hemen dibinden dışarı gitti.
63' NET FIRSAT KAÇTI! Janssen'in müthiş ara pasıyla Alper sol kanattan içeri sokuldu ve karşı karşıya kaldı. Çaprazdan müsait durumda vuruşunu yaptı, kaleci Hakan topu çok iyi çıkardı.
62' Serbest vuruştan Josue'nin ortaladığı top doğrudan auta çıktı.
61' Serdar Gürler, Alper Potuk'un müdahalesiyle yerde kaldı. Osmanlıspor, sol çaprazdan tehlikeli olabileceği bir noktadan serbest vuruş kazandı.
60' Karşılaşmada son yarım saatlik dilime Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle giriliyor.
59' Karşılıklı top kayıplarının sayısı arttı. İki takım da topu rakip kaleye taşımakta zorlanıyor.
57' Fenerbahçe'de Neto da orta alanda yaptığı faul sonrası sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.
55' SERT ŞUT! Fenerbahçe'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda savunmadan seken topa gerilerden gelen Dirar yerden sert vurdu, Hakan yattı ve topu kontrol etti.
53' Osmanlıspor kontrolü eline aldı. Fenerbahçe ikinci yarının başından bu yana rakip sahada görünmüyor.
51' Etkili bir noktadan, hafif sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Serdar Gürler kaleyi denedi. İyi yer alan Volkan üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol etti.
50' Alper Potuk, kendi ceza alanının hemen dışında Regattin'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.
49' Osmanlıspor'un ön alanda yaptığı pres sürüyor. Ev sahibi ekip sol kanattan bir de köşe vuruşu kazandı.
48' Vrsajevic'in sağ taç çizgisi önünden ortasında Volkan çıktı ve topu kontrol etti.
47' Fenerbahçe hazırlık paslarıyla topu savunmadan hücuma taşımaya çalışıyor.
46' Ankara'da ikinci yarı başladı!
45' İlk yarıda son düdük çaldı! Fenerbahçe, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gidiyor.
45' İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave edildi.
44' İlk yarıda son dakikaya girilirken Fenerbahçe bir kez daha köşe vuruşu kazandı.
42' Giuliano'nun kullandığı köşe vuruşunda Ozan ön direkten topu kafaya arkaya aşırdı ancak hiçbir takım arkadaşı bu topu tamamlayamadı.
41' Giuliano'nun nefis pasıyla ceza alanı sol çaprazında boş durumda topu alan Janssen sol ayağıyla vurdu, Numan'ın ayağına çarpan top kornere çıktı.
39' Osmanlıspor'da Pinto uzak mesafeden kaleyi denedi, top farklı şekilde üstten auta gitti.
38' Osmanlıspor özellikle Umar'ın bulunduğu kendi sol kanadından Fenerbahçe'yi zorluyor. Umar maçın başından bu yana o kanattan geliştirdiği ataklarla rakip savunmaya zor anlar yaşatıyor.
37' Fenerbahçe'de ikinci zorunlu değişiklik! Sakatlanan Isla'nın yerine Şener oyunda...
35' Sarı-lacivertli ekipte Valbuena da maçın henüz başında bir sakatlık geçirmiş ve yerini Alper'e bırakmak zorunda kalmıştı.
34' ŞANSSIZLIK! Fenerbahçe'de Isla için de kenara değişiklik işareti yapılıyor. Birazdan Şener oyuna girecek.
33' Fenerbahçe'de Isla kendi bölgesinde Serdar Gürler'le yaşadığı ikili mücadelenin ardından kendisini yere bıraktı. Dirar, takım arkadaşının tedavisi için topu taca gönderdi.
31' AZ FARKLA! Ceza sahası dışında topu alan Regattin, nefis hareketlerle sağ kanattan içeriye sokuldu ve beklenmedik bir şut çıkardı. Top direğin yanından auta gitti.
30' Karşılaşmanın üçte birlik dilimi Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle geçiliyor. Oyun anlamında ise iki takım da zaman zaman kontrolü ele alıyor.
29' Fenerbahçe ayağa paslarla sağ kanattan etkili geldi. Son olarak Dirar'ın ortasında savunmadan seken top kornere çıktı.
28' @Optacan: Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de Valbuena'nın oyundan çıktığı beş maçta yedi puan kaybetti (2G 2B 1M).
26' YNİE VOLKAN! Regattin beklenmedik bir anda uzak mesafeden kaleyi denedi. Onun sert şutunda yerden seken top Volkan'ın kucağında kaldı.
25' MUTLAK GOL KAÇTI! Osmanlıspor'da Umar, defans arkasına atılan uzun top sonrası bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Onun boş durumdaki vuruşunda açıyı daraltan Volkan Demirel topu çok iyi çıkardı.
24' Josue'nin ceza alanı dışından sert şutunda top takım arkadaşı Umar'a çarptı. Umar için ofsayt bayrağı kalktı.
23' Yoğun penaltı itirazları sonrası Josue sarı kart gördü.
22' Osmanlıspor atağında Josue'nin ara pasıyla Umar ceza alanı içinde topla buluşmak istedi. Bu sırada Isla son anda araya girerken Umar yerde kaldı. Ev sahibi ekibin penaltı beklentileri karşılık bulmadı.
21' Alper Potuk'u çekerek düşüren Vrsajevic sarı kart gördü.
20' Lawal'ın uzun pasıyla Aminu Umar bir anda savunma arkasına sarktı, Volkan tehlikeyi sezip kalesini zamanında terk etti ve ceza alanı dışında topu uzaklaştırdı.
19' Janssen'in pasıyla ceza alanına sokulan Alper Potuk sol kanattan son çizgiye indi. Onun ortasında kaleye paralel geçen top, üst direği adeta sıyırarak ters taraftan ceza alanını terk etti.
17' Fenerbahçe bu bölümde kendi yarı alanından çıkmakta zorlanıyor. Osmanlıspor ön alanda baskı kuruyor.
16' Oyun bu anlarda üst üste çalan faul düdükleri nedeniyle sık sık kesiliyor.
14' Fenerbahçe bu köşe vuruşunda da etkili olamadı. Savunma topu kafayla karşıladı.
14' Bir korner daha! Yine aynı kanattan bu kez Dirar son çizgiye inip pasını çıkarmak istedi, Pinto araya girdi ve topu dışarı yolladı.
13' Fenerbahçe aynı dakika içinde sağ kanattan üst üste iki köşe vuruşu kullandı ancak istediği pozisyonu üretemedi.
12' Dirar'ın pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topu alan Giuliano kaleyi denedi, savunmaya çarpan top kornere çıktı.
11' Karşılaşmada ilk 10 dakika Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle geçilirken tempo giderek artıyor.
10' Fenerbahçe'de zorunlu değişiklik! Sakatlanan Valbuena yerini Alper Potuk'a bıraktı.
9' Fenerbahçe'de Valbuena kenara değişiklik işareti yaptı. Fransız yıldız bacağını işaret ediyor.
8' Giuliano, Fenerbahçe formasıyla ligdeki dördüncü golünü kaydetti.
7' GOL! Ceza alanının dışında topu alan Ozan Tufan vuracakmış gibi yapıp Giuliano'ya nefis bir pas gönderdi. Ceza alanı ön çizgisinde topu alan Giuliano sol köşeye yerden vurdu ve golü attı: 0-1
6' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Janssen ceza alanı içinde topu kontrol etti ancak vuruş açısı bulamadı, savunma araya girdi.
5' Fenerbahçe ayağa paslarla çıktı. Hasan Ali'nin soldan yaptığı ortada Maxso kornere yolladı.
3' Osmanlıspor maça önde baskıyla başladı. Fenerbahçe kendi yarı alanından çıkmakta zorlanıyor.
2' Osmanlıspor atağında Regattin ceza alanı ön çizgisinden şutunu çekti, top savunmadan döndü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler