HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmanlıspor Galatasaray maç özeti izle: Galatasaray umut dolu!

Osmanlıspor Galatasaray maç özeti, an itibariyle internetten izlenebilir durumda. Galatasaray, ligin ilk haftasında Kayseripor’u yenerek taraftarını sevindirmişti ve Galatasaray’ın deplasman fobisi, Osmanlıspor maçı ile devam edecek mi merak konusu olmuştu. 3-1 Galatasaray’ın galibiyeti ile sonuçlanan maçın özeti ve Osmanlıspor Galatasaray maçı detayları haberimizde....

Osmanlıspor Galatasaray maç özeti izle: Galatasaray umut dolu!

Osmanlıspor Galatasaray maçının özeti nihayet yayınlandı. Galatasaray, bir galibiyet serisine başlamış gibi. Bunun yanısıra geçtiğimiz yıl taraftarı korkutan deplasman fobiisi de böylece Galatasaray’ı aşmış durumda. Galatasaray’ın gollerini Maicon, Gomis ve Tolga Ciğerci atarken, Osmanlıspor’un golünü Serdar Gürler kaydetti. İlginç olan, geçtiğimiz sezon sık sık taraftar tarafından tepki gösterilen Tolga Ciğerci, iki haftadır ‘maçın en iyileri’ kategorisinde değerlendiriliyor. Ayrıca Galatasaraylı taraftarların uğuruna ‘caps’ler’ hazırladığı sağ bek de bulunmuş gibi.

Osmanlıspor Galatasaray maçı özet izle

Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Galatasaray, Osmanlıspor'un konuğu oldu. Mücadeleye hızlı başlayan Galatasaray 14. dakikada Maicon'un kafa golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra daha rahat bir maç çıkaran sarı-kırmızılılar 31. dakikada Gomis'in golüyle farkı ikiye çıkarırken ilk yarı böyle bitti. İkinci yarıya da hızlı başlayan konuk ekip, 56. dakikada Tolga Ciğerci'nin golüyle farkı 3'e çıkarttı. Bu golden sonra Galatasaray kalesine yüklenmeye başlayan Osmanlıspor 59'da Serdar Gürler'le farkı ikiye indirse de mağlup olmaktan kurtulamadı ve mücadele 3-1 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi. Sarı-kırmızılılar bu skorla yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

İşte Osmanlıspor-Galatasaray maçının geniş özeti ve tüm ayrıntıları...

Stad: Osmanlı

Hakemler: Halil Umut Meler, Cevdet Kömürcüoğlu, İlker Takpak

Osmanlıspor: Hakan Arıkan, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Maxsö, Pinto, Lawal, Tugay Kacar, Umar, Hasan Kılıç, Musa Çağıran, Serdar Gürler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Maicon, Linnes, Tolga Ciğerci, Fernando, Rodrigues, Ndiaye, Belhanda, Gomis

Goller: Dk. 14 Maicon, Dk. 31 Gomis, Dk. 56 Tolga Ciğerci (Galatasaray), Dk. 59 Serdar Gürler (Osmanlıspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI

11. dakikada Belhanda'nın sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza alanında Mariano'nun sert şutunda, Fernando'nun ayaklarına çarpan top auta çıktı.

14. dakikada Galatasaray öne geçti. Belhanda'nın sağ taraftan kullandığı köşe atışında ön direkte Musa Çağıran'dan seken topa ceza alanında Maicon kafayı vurdu. Meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1

24. dakikada kaleyi karşıdan gören pozisyonda topla buluşan Lawal'ın sert şutunda, kaleci Muslera meşin yuvarlağı kontrol etti.

31. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Rodrigues'in sağ taraftan son çizgiye inerek ön direğe ortasında, Gomis gelişine topa sert vurdu. Üst direğe de çarpan meşin yuvarlak, ikinci kez Osmanlıspor ağlarıyla buluştu: 0-2

Karşılaşmanın ilk yarısını Galatasaray 2-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI

53. dakikada Mariano'nun ceza alanı içine giren Belhanda'ya pasında Belhanda sol ayağı ile şut denedi ancak etkisiz bu deneme kaleci Hakan'da kaldı.

56. dakikada rakip ceza alanı içi sağ çaprazda topla buluşan Tolga Ciğerci, boş pozisyonda düzelttiği topa yerden sert vurdu ve uzak direk dibinden topu filelerle buluşturdu.

59. dakikada Osmanlıspor'da Serdar Gürler'in golü ile fark 2'ye indi. Rakip ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Serdar Gürler'in yerden sert şutu Muslera'yı geçti ve ağlarla buluştu.

59. dakikada Serdar Aziz'in hatalı pasında Serdar Gürler sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı ve pasını içeri çevirdi. Boş pozisyonda Regattin'in ilk şutu savunmadan döndü ve altı pas dışından yine vurdu ancak bu defa top yandan auta çıktı.

OSMANLISPOR GALATASARAY MAÇ ÖZETİ - ÖNEMLİ DAKİKALARI

Süper Lig'in 2. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, kazanan kadroyu bozmadı.

Sarı-kırmızılı takımın Hırvat teknik direktörü Tudor, geçen hafta Kayserispor'u 4-1 yendikleri maçta ilk 11'de görev verdiği futbolcuları başkentte de sahaya sürdü.

Kayserispor maçında olduğu gibi Galatasaray'ın kalesini Muslera korurken, savunma hattını Mariano, Serdar Aziz, Maicon ve Linnes oluşturdu.

Orta sahada Fernando, Ndiaye, Rodrigues, Belhanda ve Tolga Ciğerci görev yaparken, forvette geçen hafta 2 gol atan Gomis forma giydi.

SELÇUK İNAN YİNE KULÜBEDE

Galatasaray'ın İngiliz ekibi West Ham United'dan transfer ettiği Sofiane Feghouli, sakatlığı nedeniyle başkente getirilmedi.

Deneyimli futbolcu Selçuk İnan ise Kayserispor maçında olduğu gibi yine yedek soyundu.

Galatasaray'ın yedek kulübesinde Selçuk'un yanı sıra Eray İşcan, Ahmet Çalık, Yasin Öztekin, Eren Derdiyok, Sinan Gümüş, Emrah Başsan, Tarık Çamdal, Carole ve Koray Günter yer aldı.

NDİAYE ESKİ TAKIMINA KARŞI

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Senegalli futbolcu Ndiaye, eski takımı Osmanlıspor'a karşı forma giydi.

Karşılaşma öncesi eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren 26 yaşındaki oyuncu, Osmanlı Stadı'na ilk kez konuk ekip formasıyla çıktı.

Kayserispor maçındaki performansıyla beğeni toplayan Ndiaye, iki sezon görev yaptığı Osmanlıspor'da 59 lig maçında 17 gol, 6 asistlik performans sergilemişti.

UYGUN'DAN 2 DEĞİŞİKLİK

Osmanlıspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ilk hafta deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 3-1 yenildikleri maçın ilk 11'inde 2 değişiklik yaptı.

Bifouma'nın yerine Musa Çağıran'a şans vererek, orta sahayı kalabalık tutan Uygun, sakatlığı bulunan Karcemarskas'ın yokluğunda ise kaleyi Hakan Arıkan'a teslim etti.

Osmanlıspor'un ilk 11'ini Hakan Arıkan, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Maxsö, Pinto, Tugay Kacar, Lawal, Hasan Kılıç, Musa Çağıran, Umar ve Serdar Gürler oluşturdu.

Evkur Yeni Malatyaspor ile oynanan maçta kırmızı kart gören Tisdell ile sakatlığı devam eden Engin Bekdemir, kadroda yer almadı.

Belçika'nın Lokeren takımından kiralanan Slovak stoper Branislav Ninaj ile 3 yıllık sözleşme imzalanan Anıl Karaer, karşılaşmaya yedek başladı. Osmanlıspor'un yedek kulübesinde 9 futbolcu yer aldı.

Başkent temsilcisi, hafta içinde yabancı futbolcular Raul Rusescu, Cheick Diabate, Luiz Carlos ve Lukasz Szukala'nın sözleşmesini feshetmişti.

EREN BÜLBÜL UNUTULMADI

Kale arkasındaki tribünde yerini alan bin civarında Galatasaraylı taraftar, başkent deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Ev sahibi takım tribünlerinde ise boşluklar göze çarptı.

Osmanlısporlu taraftarlar, terör saldırısında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü unutmadı. Mor-sarılı taraftarlar, seremonide "İyiki varsın Eren mekanın cennet olsun" yazılı pa

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler