HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ÖSS başvuru tarihleri uzatıldı

Yurt genelindeki yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle ulaşım ve iletişimdeki sıkıntılar dikkate alınarak Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) başvuru tarihleri uzatıldı.

Özürlüler İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ÖMSS başvuruları için gerekli olan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri ve yetkili kurumlarından edinilen “Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesi” için son başvuru süresi 6 Mart 2012 Salı günü saat 17.00’ye kadar uzatıldı. Bu tarih ve saatten sonra “Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesi” için başvuru yapılamayacak.

2012-ÖMSS’ye başvuru yapmak isteyen adaylar, 7 Mart 2012 tarihi saat 16.00’ya kadar kılavuzda belirtilen bankalara sınav ücretini yatıracaklar, sınav ücretini yatıran adaylar 7 Mart 2012 tarihi saat 17.00’ye kadar ÖSYM Başvuru Merkezlerinden birine başvurarak ÖMSS başvurularını tamamlayacaklar. Bu süre kesinlikle uzatılmayacak.

Adayların başvuru yapmak için, ÖSYM Başvuru Merkezlerine gelmeden önce, bulunduğu adres ilindeki (varsa adres ilçesinde) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden başvuru yapacağı özür grubunu belirtip onaylı Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesini, 6 Mart 2012 tarihi saat 17.00’ye kadar almaları gerekecek. Bu belgesi yanında bulunmayan adayların başvuruları ÖSYM Başvuru Merkezlerince kesinlikle kabul edilmeyecek. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler