HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otogarda dönüş yolu çilesi: Yolcular bariyerleri aşıp karşı yöne geçtiler

Ramazan Bayramı tatilinin bitimiyle İstanbul'a geri dönen vatandaşlar İstanbul Otogarı'nda uzun bir trafikle karşılaştılar.

Otogarda dönüş yolu çilesi: Yolcular bariyerleri aşıp karşı yöne geçtiler

Ramazan bayramı tatilinin son gününde Bayrampaşa’daki Büyük İstanbul Otogarı girişinde sabah saatlerinden itibaren uzun otobüs kuyrukları oluştu.

Saatlerce otobüste beklemekte sıkılan vatandaşlar çareyi yürümekte buldu. Ellerindeki çanta ve valizlerle yürüyen bazı vatandaşlar yol kenarında bekleyen taksilere bindi.

Bazı vatandaşlar ise aileleriyle birlikte tehlikeli olmasına aldırmaksızın bariyerleri aşarak karşı yöne geçti. Hemen her bayramda benzer sıkıntılar yaşadıklarını belirten yolcular,önlem alınmasını istediler.

''22 SAATTİR YOLDAYIZ''

Memleketinden dönen bir vatandaş yoğunluktan dolayı otogara yürüyerek girmek zorunda kaldığını belirterek, "22 saattir yoldayız. 2 saattir burada yürüyoruz. Çok kalabalık burası. Saat 8.30'da İstanbul'a girdik. Daha kuyruk uzun bizim araç arkada kaldı” dedi.

Otogarda yürümek zorunda kalan başka bir vatandaş ise, "Perişan olduk. 22 saattir yoldayız. 1 buçuk saattir de burada bekliyoruz. Bizim aracımız daha en arkada. Biz de çantalarımızı aldık otogara doğru yürüyoruz” diye konuştu.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler