HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobilde sıkışan yaralıyı kurtarma çalışmaları sırasında çıkan yangın korkuttu

Bursa'da kontrolden çıkan otomobil yol kenarında bulunan ve sürücülerin uyarılması için üzerinde levhaların bulunduğu direğe çarptı.

Otomobilde sıkışan yaralıyı kurtarma çalışmaları sırasında çıkan yangın korkuttu

Sürücünün öldüğü kazada otomobilde sıkışan İsmet Akbaş'ın kurtarılması çalışmalarında direkteki pano alev alınca panik yaşandı. Ekipler panodaki alevleri söndürdükten sonra yaralı Akbaş kurtarıldı.

Kaza, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Cüneyt Yüce'nin (42) kullandığı 16 BSK 58 plakalı otomobil, Yalova istikametine giderken kontrolden çıkıp sürücülerin uyarıldığı üzerinde ışıklı tabelanın bulunduğu direğe çarptı. Otomobilin hurdaya döndü kazada Cüneyt Yüce olay yerinde hayatını kaybederken yanında bulunan ve araçta sıkışan İsmet Akbaş(39) ise kurtarılmayı bekledi.

İhsar üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı Akbaş'ı kurtarmak için büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri çalışmaya başladı. Bu sırada, direkte bulunan panonun alev alması sonucu panik yaşandı. Akbaş, panodaki alevlerin söndürülmesinin ardından kurtarıldı. İsmet Akbaş daha sonra ambulansla hastaneye götürüldü. Bursa-Yalova karayolunun bir süre trafiğe kapanmasına neden olan kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler