HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Outlook - Hotmail neden çalışmıyor? Postalar gönderilemiyor!

Outlook ve Hotmail, yaklaşık 1 saattir çalışmıyor. Microsoft'un sağladığı e-posta servisleri ve bulut platformlarında kısmi olarak problemler görülüyor. Outlook ve Hotmail kullanıcıları e-posta servislerinin neden çalışmadığını araştırırken, Microsoft veya BTK'dan herhangi bir açıklama yok. Peki, Outlook - Hotmail neden çalışmıyor? Outlook çöktü mü? İşte detaylar...

Outlook - Hotmail neden çalışmıyor? Postalar gönderilemiyor!

Microsoft'un eposta servisi Hotmail ve bulut bilişim platformu Outlook, yaklaşık 1 saattir problemlerle karşılaşıyor. Sosyal medyaya bakıldığında, ağırlıklı olarak Türkiye'de Outlook ve Hotmail neden çalışmıyor sorguları gündeme gelirken yurt dışında da Microsoft'un bazı farklı servislerinde de problemler yaşandığı anlaşıldı. Özellikle Hindistan ve Malta'da Microsoft'un kurumsal bulut teknolojilerinde bazı 'paylaşım' problemleri gözlemleniyor. Tahminlere göre Outlook - Hotmail neden çalışmıyor sorusunun cevabı, şirketin sunucuları ile ilgili bir durum. Üstelik, Microsoft yeni bir Windows 10 güncellemesi duyurmasıyla, bu problem yaşanmaya başladı.

OUTLOOK NEDEN ÇALIŞMIYOR? HOTMAIL ve OUTLOOK İLE E-POSTA GÖNDERİLEMİYOR

Outlook ile, kullanıcılar server üzerinden Office yazılımlarına ulaşabiliyor, aynı platform üzerinde farklı kullanıcılarla evrak paylaşabiliyorlar. Şu sıralar evrak paylaşımlarında bazı problemlerle birlikte Hotmail ve Outlook Mail'den girilen e-postalar da alıcılara ulaşılamıyor. Gönderilemeyen e-postalar, Outlook Mail arayüzündeki 'Drafts' sekmesine düşüyor.

Sosyal medya hesaplarından bazı kullanıcılara cevap veren Microsoft, durumun geçici olduğunu belirtti. Mart ayında da benzer bir sorun yaşayan şirket, yaklaşık 24 saat hizmet verememişti. Bazı kullanıcılar, 15 dakika içerisinde Outlook'un e-posta göndermeyi başardığını belirtti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler