HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Overwatch animasyonları heyecanı arttırdı

Overwatch meraklıları tarafından heyecanla bekleniyor. Karakterleri için kısa animasyonlar hazırlanan Overwatch, bu kez Soldier 76 karakteri için animasyon yayınlayarak, bekleyenleri heyecanlandırdı.

Overwatch animasyonları heyecanı arttırdı

2014'ten bu yana oyunseverlerin hayatında olan Overwatch, yeni animasyonuyla bekleyenlerini heyecanlandırdı. Bu gece oyunseverlerle buluşacak olan Overwatch oyununun yeni kısa animasyonu Soldier 76 karakterini anlatıyor. Bu animasyon oyun tarafından yayınlanan ilk animasyon değil. Overwatch, daha önce de diğer karakterler için çeşitli animasyonlar yayınlanmıştı. Soldier 76 animasyonu oyun tarafından yayınlanan 4. animasyon oldu. Şimdi milyonlarca oyunsever heyecanla bu gece Overwatch ile buluşmayı bekliyor!

OVERWATCH NE ZAMAN ÇIKACAK?

Multiplayer oynanan Overwatch'ın ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Oyunu büyük bir heyecanla bekleyen milyonlarca kullanıcı mevcut. Zaten oyunun betasını oynayan kişi sayısı da 9.7 milyona ulaşmış durumda. Oyun için bekleyiş bu gece sona erecek ve oyunseverler oyunu oynamaya başlayabilecekler.

Blizzard Entertainment tarafından hazırlanan oyun, çok oyunculu birinci şahış bir nişancı oyunu olması nedeniyle dikkat çekiyor. Çeşitli kahramanlardan oluşan takımların yer aldığı oyunda her takımın kendine özgü yeteneği ve rolleri bulunuyor. Çatışmanın hakim olduğu bir dünyada kahramanların birbirleriyle savaştıkları oyunda, çeşitli kahramanlar bir araya gelerek dünyada yaşanan savaş ortamını sona erdirmeyi ve yeniden huzuru, barışı getirmeyi sağlamaya çalışacaklar.

OVERWATCH ANİMASYONLARI

Overwatch şimdiye kadar 4 kısa animasyon yayınladı. Bu animasyonlar oyunu merakla bekleyenleri oldukça heyecanlandırdı. Animasyonlardan her biri milyonlarca kez izlenirken, toplamda sadece bu 4 animasyonun izlenme sayısı 13 milyonu geçti. İşte Overwatch tarafından yayınlanan kısa animasyonlar:


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler