HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oyuncak içerisine saklanmış uyuşturucu şoke etti!

Silivri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede bir kargo firmasına gelen paket içinde uyuşturucu madde bulunduğu istihbaratı üzerine bahse konu iş yerine operasyon düzenledi. Kargo firmasında yapılan aramada, bir kutuda bulunan oyuncak ayının içine saklanmış 102 gram ot esrar, 6 gram kokain ve 14 gram macun halinde uyuşturucu madde ele geçirildi. İçinde uyuşturucu madde bulunan oyuncak ayıyı almak isteyen kişinin gözaltına alındığı, olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir kargo ile gönderilen oyuncağın içerisinde uyuşturucu madde bulunduğuna dair ihbar alan Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 29 Eylül günü kargonun geleceği yeri takibe aldı.

Yapılan takip sırasında E.M. isimli bir şahıs oyuncağın bulunduğu kargoyu almak istediği sırada yakalanarak gözaltına alındı. Kargo ile gönderilen oyuncakta arama yapan polis ekipleri, oyuncağın içerisinde, 102 gram esrar maddesi, 6 gram kokain ve 14 gram macun halinde saklanmış uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İHA


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler