HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özel güvenlik görevlileri kahraman Mehmetçik için kurban kesti

Adıyaman’da, faaliyet gösteren özel güvenlik görevlileri bir araya gelerek Mehmetçik için önce bağış yaptı, daha sonra kurban kesip gönüllü askerlik için dilekçe verdi.Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatına destek vermek amacıyla bir araya gelen Adıyaman’daki özel güvenlik görevlileri, ilk olarak Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına 6 bin 500 TL bağış yaptı.Ardından ellerinde Türk Bayrakları ile Adıyaman Askerlik Şubesi önüne gelen güvenlik görevlileri, burada ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları attı.

Özel güvenlik görevlileri kahraman Mehmetçik için kurban kesti

Adıyaman’da, faaliyet gösteren özel güvenlik görevlileri bir araya gelerek Mehmetçik için önce bağış yaptı, daha sonra kurban kesip gönüllü askerlik için dilekçe verdi.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatına destek vermek amacıyla bir araya gelen Adıyaman’daki özel güvenlik görevlileri, ilk olarak Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına 6 bin 500 TL bağış yaptı.
Ardından ellerinde Türk Bayrakları ile Adıyaman Askerlik Şubesi önüne gelen güvenlik görevlileri, burada ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları attı. Atılan sloganların ardından özel güvenlik görevlileri askerlik şubesi önünde kurban kesti. Daha sonra da gönüllü askerlik için askerlik şubesine dilekçe verdi.
Dualarının Mehmetçikle olduğunu kendilerinin de gönüllü olarak Zeytin Dalı Harekatına katılmak istediklerini vurgulayan Güvenlik Görevlisi İbrahim Halil Parlak, “Komşumuz olan Suriye’de iç çekişmelerden ve otorite boşluğundan yararlanan PKK, PYD, YPG, DAEŞ, gibi isimler altında ülkemizin güvenliğini tehdit etmektedir. Aynı zaman da işgal etikleri topraklardaki Kürtleri, Türkmenleri, Arapları ve diğer halklara zulüm eder hale gelmiştir. Bu kaygılar nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri 20 Ocak 2018’de bugün itibarıyla 48 gündür hem karadan hem de havadan Suriye sınırında teröristlere bir operasyon başlatmıştır. Afrin’e kadar girip bu bölgede oluşturulmak istenen terör koridoruna darbe vuracak olan bu operasyonda kahraman Mehmetçiklerimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğü için savaşmaktadır. Kahraman güvenlik güçlerimiz yine zulme ve teröre dur diyerek vatanın ve milletinin bölünmez bütünlüğünü her türlü terör ve şer odaklarından koruyor. Allah bu operasyonda görev alan tüm güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin, en kısa zamanda zafere ulaştırsın" dedi.
"Bugün özel güvenlik görevlileri olarak Türk Silahlı Kuvvetleri güçlendirme vakfına elimizden geldiği kadar bağışta bulunduk" diyen Parlak, "Gönüllü olarak Afrin operasyonuna katılmak üzere Adıyaman askerlik şubesine başvurduk. Güvenlik güçlerine adadığımız kurbanımızı hediye ediyoruz” diye konuştu.
Adıyaman Askerlik Şube Başkanı Albay Davut Kulalar ise, desteklerinden dolayı güvenlik görevlilerine teşekkür etti.

Özel güvenlik görevlileri kahraman Mehmetçik için kurban kesti

Özel güvenlik görevlileri kahraman Mehmetçik için kurban kesti

Özel güvenlik görevlileri kahraman Mehmetçik için kurban kesti

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler