HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özgür Gündem ve diğer gazeteler Mynet.com'da

Özgür Gündem gazetesini ve diğer tüm gazeteleri aynı sayfadan takip etmek isteyenler aradıklarını Mynet.com'da buluyor. Özgür Gündem gazetesinin ilk sayfası ve manşetleri Mynet Gazeteler sayfasında.

Özgür Gündem ve diğer gazeteler Mynet.com'da

Özgür Gündem gazetesinin manşetlerinde nelerin yer aldığını merak ediyorsanız Mynet Gazeteler sayfasından yararlanarak Özgür Gündem gazetesinin ilk sayfasını görebilir, okuyabilirsiniz. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın açıklamalarının ardından Özgür Gündem gazetesinin internet sitesine erişim yasağı geldi. Özgür Gündem okumak isteyen vatandaşlar, gazeteyi takip edebilecekleri yerleri aramaya başladı. Özgür Gündem gazetesini ve diğer gazetelerin tamamını Türkiye'nin ilk Türkçe portalı Mynet.com'unn bünyesinde yer alan Mynet Gazeteler sayfasından takip edebilirsiniz.

ÖZGÜR GÜNDEM GAZETESİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Özgür Gündem gazetesi 9 Temmuz 2015 Pazar tarihli baskısının manşetinde; Silopi'de yaşananların devlet eliyle gerçekleşti iddiasında bulundu. Özgür Gündem manşetteki bu haberini, "Daiş'ten farkını yok" başlığıyla verek Silopi'deki vatandaşların tanıklıklarından kesitler paylaştı. Özgür Gündem gazetesi Manşet haber içinde bulunan "Yaralıya 3 Kurşun" başlığı altında Silopi'de ölen Hamdin Ulaş'ın aslında yaralı kurtulduğunu, hastaneye götürülürken, polisin 3 kurşun sıktığını iddia eden bir tanığın ifadelerine yer verdi.

ARINÇ, EVRENSEL VE ÖZGÜR GÜNDEM'E YÜKLENDİ

Habertürk Tv'de bir programa konuk olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Evrensel ve Özgür Gündem gazetelerini terör örgütünü övmekle suçladı. Arınç Özgür Gündem ve Evrensel hakkında açıklamasında; "Benim daha sözlerim bitmedi. Elimde bir dosyayla geldim ama süre kalmadı. Bakın size göstereyim. Özgür Gündem ve Evrensel'in de içinde olduğu, diğerlerini saymayayım birçok gazete.. bunlar suç makinesi. Bunlara dava açsak cezalara boğulurlar. Terör örgütünün eylemlerini öven ifadeler kullanıyorlar. Bazı isimlerle köşe yazıları yazıyorlar. Ama biz onlara bu kadar çok dava açsak bu davaları da kullanırlar. Yine çıkar aynı şeyleri yazarlar." ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler