HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pamir'in babası: 'Başbakan aradı acımızı paylaştı'

Sarıyer Zekeryaköy’deki evinde kaybolduktan bir gün sonra yan villanın havuzunda cesedi bulunan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik’in babası Serdar Dikdik, gazetecilere açıklama yaptı.

Pamir'in babası: 'Başbakan aradı acımızı paylaştı'

Geçtiğimiz cuma günü evinden kaybolduktan bir gün sonra yan villanın havuzunda cesedi bulunan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik'in babası Serdar Dikdik, dün de ardı arkası kesilmeyen soruları yanıtladı.

Havuzun ilk gün aranıp aranmadığı sorulan Dikdik, "Kaç kere aranmış. Havuz çok kirli, dibi görünmediği için temizlik sopalarıyla arıyorlar. Fenerlerle bakılıyor. Bulunduğu gün dalgıçlar girerek bulmuş. Daha önceki kiracı arkadaşım. Havuz pırıl pırıldı. Sonra taşındı, inşaat başladı, havuz çamur" dedi. "İlk gün bulunamaması ihmal değil mi" sorusuna da Dikdik, "Çocuk öyle bir şey ki, duvarın arkasındadır görmezsiniz. 'Pamir Pamir' derim arkamı dönerim sesimi tanır 5 dakika sonra çıkar. Havuzda da şans kader işi, 2.5 metre derinlikte koca havuz 3-5 kere arandı bulunamadı, dalgıç buldu" yanıtını verdi.

KAPIYA KOYUP GİTMİŞ

Baba Dikdik, jandarmanın aldığı güvenlik kamera görüntülerindeki kahreden gerçeği de şöyle anlattı: "Bir çocuk Pamir'i kapının önünde bulmuş, içeri koymuş ve kapıyı çekmiş. Bizim çocuk içeriye giriyor, bahçenin içinde. 10 dakika sonra ben çıkıyorum aramaya. Önce bütün bahçeyi dört dönüyorum, evin içinde bağırıyorum yok. Geçen sefer bulduğum yere gidip aramaya başlıyorum. Kamerada kapıdan çıkışı yok. Adam kafasına koymuş. Çiti (yüksekliği 190 santimetre) aşmış. Savcı geldi dün. Savcı inanamadı dört tarafı kapalı. ‘Baksanıza çitlerin yüksekliğine’ dedi.”

BAŞBAKAN ACIMIZI PAYLAŞTI’

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın arayarak başsağlığı dilediğini belirten Serdar Dikdik, “Allah razı olsun” dedi. Dikdik, “Zaten böyle bir Başbakan istemiyor muyuz biz. Herkesin acısını paylaşsın” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler