HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pamir'in babası: Bu mahalleden çıkacak

Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan 3.5 yaşındaki Pamir için arama çalışmaları tekrar başladı.

Pamir'in babası: Bu mahalleden çıkacak

İSTANBUL, (DHA) - 3,5 yaşındaki Pamir'i arama çalışmaları devam ederken baba Serdar Dikdik arama yapan yetkililere “Çocuğun ayağında ayakkabı bile yok. Aramaları ormanlık alanda değil mahalle içinde yoğunlaştıralım" dedi.

Baba Serdar Dikdik çalışmaları koordine eden yetkililere bilgi verdi. Aramaların mahalle içinde yoğunlaştırılmasını isteyen baba, “Çocuğun üzerinde tulum var. Ayakkabısı bile yok. Aramaları ormanlık alan yerine mahalle içinde yoğunlaştırın. Pamir akşam 19.00 gibi uyur. Şimdi gündüz. Ayaklandı. Kesin buralarda dolaşacak. Zekeriyaköylüler bu çocuk kesin bir bahçeye girdi. Evi kapalı olanlar varsa bir içeri seslenin. Hareketli çocuk sese gelir. Emlakçılar boş evleri bir kontrol edin. Eve girmiş kapı kapanmış olabilir. Herkes mahallesine baksın. Bu çocuk buralarda bir yerde çıkacak. Çocukta kırmızı tulum var. Casper hayalet gibi dolaşıyor. Kesin buralardan çıkacak" dedi.

AĞLAMA ALIŞKANLIĞI YOK

Dünden beri haber alınmayan minik Pamir'in çok fazla ağlama alışkanlığının olmadığına dikkat çeken baba Serdar Dikdik, "Ben onun ağlayacağını zannetmiyorum. Ağlaması yok. Ağlamayı bilmez. Ben işimi bıraktım ona bakmak için. Ağlayacağı zaman biz ona alkış yapar, ‘oley' derdik susardı” ifadelerini kullandı. Bölgedeki güvenlik kameralarını da incelediklerini anlatan Dikdik, "Kameralara baktık birlikte. Güvenlik kamerası çok aşağıda. Zekeriyaköy'ün içinde olduğu için çok kafe var. Kırmızı tulumlu çocuğu herkes görür orada. Zannetmiyorum orada olacağını. O buralarda bir yerde” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler