HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 83. bölüm fragmanında Cansu tehlikede!

Paramparça 83. bölüm fragmanı Star TV'de yayınlandı. Paramparça 83. bölüm fragmanına göre Cansu'nun attığı adımlar büyük bir tehlike yaşamasına neden olacak? İşte Paramparça 83. bölümden detaylar...

Paramparça 83. bölüm fragmanında Cansu tehlikede!

Paramparça 83. bölüm fragmanı gelecek bölüme dair ipuçları veriyor. Kadrosunda önemli oyuncuların yer aldığı dram türündeki dizi beğeni toplamaya devam ediyor. Paramparça 83. bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından merak ediliyordu. Yeni bölümde neler olacağını merak eden ve aklındaki sorulara yanıt arayan izleyiciler Paramparça 83. bölüm fragmanının yayınlanması ile bir nebze olsun rahatladı. Paramparça yeni bölümde heyecanlı sahneler yaşanmaya devam edecek. Cansu'nun bir bağ oluşturduğu Emre bebeğin evlatlık verilmesi Cansu'yu harekete geçiriyor! Öte yandan Dilara için de sürpriz gelişmeler Paramparça yeni bölümde yaşanacak. Paramparça dizisinin özetini ve Paramparça 83. bölüm izleyecekler için fragman videosunu haberimizde bulabilirsiniz.

PARAMPARÇA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ozan’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen ve Dilara ile yüzleşen Harun, Cihan’a karşı elinin kuvvetlendiğini düşünerek, Dilara’yı tehdit eder. Dilara’nın Harun’dan ayrılamadığını fark eden Cihan, Dilara’yı Harun ile kalmaya zorlayan sebebi bulmaya kararlıdır. Öte yandan Cihan, Mithat’ın da peşine düşmüştür. Alfa kod adını kullanan Mithat, artık çok dikkatli olmak ve Hazal’dan uzak durmak zorundadır. Asuman, Dilara’nın babasının Ekrem Bey olduğunu kanıtlayabilmek için DNA testi yaptırır. Ekrem Bey ise gerçeği açıklamak için Dilara’nın karşısına çıkar. Cansu’nun Çocuk Esirgeme Kurumu’nda gördüğü ve büyük bir aşkla bağlandığı Emre bebek, bir aileye evlatlık verilmiştir. Cansu bunu öğrenince, üst üste yaşadığı acıların etkisiyle kendini kaybeder. Emre bebek ile yeniden bir araya gelmek için bulduğu yol çok tehlikeli olsa da, Cansu kararını vermiştir.

Endemol Türkiye'nin yapımcılığını, Altan Dönmez'in yönetmenliğini, Yıldız Tunç'un ise senaristliğini yaptığı Paramparça dizisinin oyuncu kadrosunda ise Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay, Mine Tugay, Tolga Tekin, Nursel Köse, Ahu Yağtu, Ertuğrul Postoğlu, Sinem Öztürk, Alina Boz, Burak Tozkoparan, Leyla Tanlar, Taner Turan, Ceyhun Mengiroğlu, Ayhan Bozkurt, Civan Canova ve Hümeyra yer alıyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Alaz’ın kaçırıldığını Dilara’dan öğrenen Harun, beyninden vurulmuşa döner. Oğluna sağ salim kavuşabilmek için tek seçeneği vardır: Dubrovnik’e gidip Damir ile buluşmak ve onun isteklerine boyun eğmek… Artık Alaz kadar Harun’un hayatı da tehlikededir. Cihan da Alaz’ı bulabilmek için tüm imkanlarını seferber eder. Mithat’tan yardım isteyen Cihan, verilen adrese baskın yapar ve büyük bir çatışma yaşanır. Cihan, Mithat’ın gerçek kimliğini deşifre etmeye de çok yaklaşmıştır. Maide Hanım’ın hiç sönmeyen intikam ateşi ise bu kez kendisini yakar… Yıllar sonra ortaya çıkan Ekrem Bey farkında olmadan, Asuman’a Dilara hakkında çok büyük ve önemli bir koz verir. Dilara ise yıllardır sakladığı bambaşka bir sırrının ortaya çıkmış olmasından dolayı zaten çok zor durumdadır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler